Figyelem, kis agitprop következik. Aki már egy ideje DCzik tudja, hogy a rendszernek korlátai vannak. Mainstream az van minden mennyiségben, ritkább cuccokat még össze lehet kaparni valahogy, de igazi kuriózumokat szinte lehetetlenség felhajtani vele. Sajnos ha kalandjátékról beszélünk az már eleve a második kategória. Tovább kellett lépnem, és meg is tettem. Némi utánolvasás után az eDonkey mellett döntöttem. Kliensnek az eMule+t választottam. Miért ed2k? Ezért:
http://forum.sharereactor.com/viewtopic.php?t=74507&sid=b1911c2eee8408606ddb30f580a8c9ba
Egyszerre több usertől is tölt, de a legfontosabb, hogy a felhasználók száma miatt szinte minden megvan. Tökéletes azoknak, akik 0-24ben megy a gépük. Kreditrendszere van, ami annyit tesz, hogy az elején leginkább csak feltölt az ember, pár nap után induk be igazán. (Nem kell félni, nem ratio.) Asszem kezdetnek ennyi elég.
Most jön a lényeg. Nagyságrendekkel hatékonyabbak lehetünk, ha egy letöltést szétosztunk (egy játékot annyian szedünk, ahány CDs), aztán felpattintjuk az FTPre.
Várom a véleményeket.