monomojo kérte, hogy ne tegyem fel, mert az egyeskére sokkal többen "járnak", mint akiről "hivatalosan" tudunk.
Személyes kérésre (PM) azonban elküldöm a linkeket, ahonnan elérhetők ennek a 98%-os változatnak az állományai. Annyi csak a kérésem, hogy egyelőre ne terjesszétek, csak házi tesztelésre használjátok.
Még én sem próbáltam ki a telepítőt, de íme néhány info monomojo-tól: "A html-ben vannak az oldalak amiket egymás után láthatsz telepítés közben, azon belül a képek mappában a képek amiket felhasználtam hozzá, illetve még néhány, amiket a hivatalos oldalról szedtem le.
A futtatásához Internet Explorer 5.5 kell minimum, azaz ha xp-d van nincs vele gond.
Kreatív időtöltést hozzá!
A szerverre való feltöltés ellen vagyok annyiban, hogy tudtommal, nem csak a szűk tlj-fórum tagjainak van loginja hozzá, hanem azok ismerőseinek-ismerőseinek is.
Nem szeretném, ha idő előtt egy félkész, ne adj isten rossz telepítő keringene az interneten!
Úgyhogy azoknak akit érdekel a telepítő felületének dizájnolása, inkább majd elküldöm email-ben ezt a csomagot."
-------------------------------------- "Egy tiszta tlj kell, eredeti angol változat, az mindegy hogy 2, vagy 4 cd-s.
Telepítés után az elmentett játékállások nem folytathatóak, ehhez már csináltam egy kis csomagot:
ezt a save könyvtárba, a régieket felülírva kell kicsomagolni, és minden fejezet elején tartalmaz egy állást.
Ez nekem ment a 2, ill a 4 cd-s változattal is, de mindkettő US változat szerintem, a UK vagy nem tudom milyen van még, azzal lehet nem menne."
--------------------------------------
Remélem rövidesen meglesz a hiányzó 6 állomány is, akkor bekódoltatom azokat is monomojo-val, és szerintem akkor már publikussá lehet tenni a magyarítást.