cleric: Lomtár??? helyszerető rendes ember olyat nem használ:D(win95 óta az életben nem volt még bekapcsolva.)
Olyan ritkán törlök le véletlenül dolgokat, hogy arra nem érdemes külön idegesítő szolgáltatást fenntartani. (a system restore.. na az már más... millenimuban kikapcsolandó hatász sz*r volt, de az XP rendszer-visszaállítása nekem nagyon bejött.. azért azt beállítom, hogy a vinyónak max 1%-át vegye el erre a célra. 250 gigábol nem is olyan kevés au az 1% :D)
Amiben igaza van: GetDataBack az ami neked kell(csupán csatlakozni tudok az előtted szólókhoz)
Amiért azért mégiscsak írok, hogy értelme is legyen.
DGB iszonyúan időigényes. Ha gyorsabb megoldás kell, ott a Restoration for Windows
Ha nem sérült az adat, akkor 100%-osan hozza vissza a file-okat, bár nem mindne törölt file-t talál meg... pl egyszer töröltem egy rar-okból álló csomagot.
22 rar fileból állt, az r17-et, meg az r18-at nem találta meg sehogy se.. azokat újra le kellett tölteni. de a többi 20 file-t visszahozta gyorsan.
Persze ha már írtál valamit a felületre, akkor inkább GDB, mert az pontosabban vissza tudja hozni... elemzi az integritást, meg ilyenek...