Tomsess#17455
Elég ismeretlen, mivel csehek csinálták (bár ettől még nem kell annak lennie- ld. Black Mirror), nem volt túl nagy reklám neki és asszem a tengerentúlon kapni csak ínglisül,de ebben nemvok biztos. Cseh nevén Zhavé Léto 3 a pul, a Horké Léto sorozat köv. darabja akart lenni, de mivel nem azok csinálták, akik az első kettőt, nem adták neki az a nevet. Sőt az első kettő pikáns kis point&click volt ez meg 3D-s cucc. Nekem nagyon bejött. Azért mondtam, hogy jobb a Fahrenheit-nél, mert a FH-et azok is játszották, akik FPS kedvelők, mivel az akció elemek csalókák. Így sok azt sem tudta, hogy kalandot játszik, meg aztán az irányítás is ugyan az a kettő gammának (bár a FH-nek picit szokni kell kezdetben). De ebben a gáméban minden van. Egy tonnányi easter egg, humor, lövöldözés, versenyzés, bunyó. Na most erre rámondja az okos ember, hogy akkor nem kaland. Dehogynem, hiszen ezek a részek olyan egyszerűk, hogy nem lehet akció szintbe venni. Néhány feladathoz a játék fizikája a megoldás. Mi van benne: Mortal Kombat, ez a tologatós gamma, nemtom a nevét..., FlatOut :), Splinter Cell -lopakodás, FPS - prérikutya lövöldözés UT-s beütésű HEADSHOT-okkal, Traktor Racing, menekülés, kődobálás meg egy csomó logikai és ügyességi feladvány a kaland elemek mellett. Nekem nagyon bejött ... felhozta magát a 3. helyre a Best Kaland listámon