• IMYke2.0.0.0
    Ami lehetne jobb:
    Bemeneti videojel: Analóg RGB + Csatlakozó típus: 15-Pin D-Sub
    // Manapság a DVI a jó, nemcsak a trendy-ség miatt. Mondom ezt úgy, hogy az én LG 19-esem [és Axoné is :)] ugyanígy analóg bemenettel bír. Sokan állítják, hogy a képminőségre ez nincs hatással - ne higgy nekik, ők vakok.
    Ültem [melóhely] olyan géppár előtt, melyek közül egyik analóg, másik digitális bementeű HP monitorral volt felszerelve... "érezhető" a különbség, nem látható.

700:1 kontraszt - nagyon szép! 500 felett már luxurizálás, de akkor is jó!

250 cd/m2 - meg fog felelni! Még így is vissza kell venned majd! Főleg katódcsöves monitor után! Nekem otthon az LG fényerő: 70, kontraszt 60. Este így is erősen világít. Szerencse, hogy a menüjében vannak sémák: egy gombnyomással lágyabbra veszi a beállításokat, kevésbé vakít.

Beépített tápegység - tesztekben kiemelik [Prohardver], hogy a színegyensúly miatt jobbak azok a monitorok, melyekben nincsenek beépítve a tápok. Ebben a témában erősen ajánlott a hardver lap olvasgatása, sok kép árulkodik ennek a feature-nek a hátrányáról. A külsősök egyébként drágábbak és ritkábbak.

Összességében: nagyon kellemes a monitor, ajánlott a beszerzése.
    A kiemelt tulajdonságoknál [főképp összességében] jobb monitorok pedig még most is több, mint 200 ezerbe fájnak!