• Atomreaktor
    Dékányt én is szeretem! Bár most biztos nem tudnék belefogni a hossza miatt, de amint időm lesz, előveszem újra;) Kár, hogy a legtöbb ember sztem unalmasnak titulálná Dékányt...:(
    Ha már ifjúság és hajós: Arthur Ransome: Fecskék és fruskák (no meg a folytatásai). Nagyon jó kis könyvek felnőtt fejjel is!;)
    Leslie papát sajnos már nem azért olvasom, mert annyira jók a könyvei. De ha már majd az összes könyvét elolvastam, akkor nem most fogom abbahagyni:) Csak megöregedett szegényke:( Néha még tud villantani egyet-egyet, de akár már átállhatna és írhatná önmaga paródiáit. Voltam író-olvasó találkozón Leslie papával és nagyon jó fej, de nagyon anyagias is! Nem mer, nem akar újítani semmit. Csak szállítja a szerződésben megkötött évi két könyvet, persze egy kaptafára mind. Nekem a Felakasztott indián szigetén jött be legutóbb, mert ott abszolúte nem kellett komolyan venni a regényt és így olvasva nagyon szórakoztató volt! Már-már Rejtői, de azért ne esünk túlzásokba:) Amúgy ha felvállalná önmagát, simán nyomába érhetne Rejtőnek. De inkább össze kéne kapnia magát és visszatérnie egy kicsit a komolyabb krimivonalhoz, maradhatnak misztikus dolgok is, de nem ennyire elrugaszkodva a valóságtól és könyörgöm a szokásos cselekményvezetést a szokásos a "végénösszejövünkegynagybarlangban vagynagytitkoshelyiségben aztánjönaleszámolásmeglepetésekkeltitkoskártyákkal" stb. Leslie "rajongók" úgyis tudják miről van szó:)