Helyzetjelentés a frontról. Csapataink harcban állnak!
Vinyó kálváriám következő epizódjáról számolok be.
Hazavittem a kis betyárt és betettem a szintén MSI alaplapba, de ez már Nforce2-es chipkészletű és nem via mint a két másik munkahelyi gép, amiben eddig kísérleteztem.
Minden totál-metál szuper, semmi kernel hibaüzi, szépen kúszik felfele a winxp. Arcomon mindentudó mosoly és már az első sör gondolatával játszottam, amikor az egyik zöld csík - tudjátok ami a bal alsó sarokban szokott kúszni, mindig más üzenettel a feje fölött - gyanusan nem mozdul, majd bő 10 perc után mégis elmászott az egyharmadáig, majd egy villanás és új csík, más szöveggel, mintha nem boldogult volna valamivel a telepítő és átlépte volna. Ez is hasonló viselkedés, majd jött a következő csík, ami már jelezte, hogy telepítés lezárása, utána pedig jött a rendszer összetevők regisztrálása csík. Ez is bő 10 perc alatt elvánszorgott az egyharmadáig, majd szépen resetelte magát a gép!
Annya! Újra kezdtem a telepítést, újra fél órás tökölés és annál a bizonyos résznél újra resetelt a gép. Hát ennyi. Ősz hajszálaimat kitépkedve észrevettem, hogy csont kopasz vagyok. Reggel a munkába jövet ajánlottak is egy kidobói állást szombat esténkéntre a diszkóban. Még megfontolom. Majd ezzel a vinyóval fogom beverni a renitens egyének fejét szolgálat közben, így csak jó lesz valamire a kis mocsok :-)