• serito
    Mivel nem nem vagyok hozzáértő, ezért én úgy gomdoltam létrehozok egy harcos tolvajt.
    Karakter: Imperial
    Fegyver: Haevy Armor teljes ( kard megtoldva egy oblivion kapubezárásából elvett varázslattal, ami megdermeszti az ellent, még a szellemeket is. )
    Aztán van pár varázslat de még nem használtam egyet sem, mert ezzel a kardal mindenkit egy ütéssel "szétvágok".
    Szóval a harcos karakter mellé tolvaj csillagjegyet választottam. Ezt nem kellett volna? NEm tudom.
    A lényeg, hogy a manus most kb 8 óra játékidő után még csak a közelében sincs a szintlépésnek.
    A szintlépést mutató csíknak csak az 1/5-e piros, szóval még rengeteg dolgot kéne csinálnom.
    Beléptem a Blades rendbe és Blades lovag vagyok.
    Próbálok pár házat meg ládát feltörni, és lopni mindent ami nincs odabetonozna, de nem tudom eladni a cuccost, és házam sincs ahol tárolhatnám őket. A zárnyitás sem megy valami jól " még nem volt türelmem belemerülni rendesen" .
    Azt tudom, hogy a tolvajok a thives guild nevü helyen vannak, és ott lehet belépni hozzájuk ha minden igaz.
    Majd megnézem, de most egy másik küldetésben vagyok aminek hamarosan a végére járok. Egy Ork Kurgan nevezetű zöld manner bízott meg, hogy hozzak el neki valami fejszét, és akkor segít megtalálni valakit, de az a valaki pont ott volt ahova az ork küldött, hogy győzzek le néhány harcost, és szerezzek meg egy kulcsok ami a fejszét örző helynek a kulcsa. A vége az lett, hogy minden harcosát levágtam, mire Ő is megjeléent és meg akart ölni... De Őt is szétvágtam. Mindez egy szigeten volt.
    Na ez most nagy zagyvaság volt de mindegy .
    Próbálkozom, nem adom fel csak fog szintet lépni a karakterem.

Köszi a segítséget!