The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Internet Explorer 6.0 nyitja lazán.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Mivel nyissam meg az swf-et?

Atomreaktor
Jah, én is erre gondoltam😊
Egész teleregány sorozatot is csinálhatnak akár😊 alá Nancy Drew😊

takysoft
nézzétek már meg, hogy a Viridian room megy-e nálatok, elvittem haza ott nem futot. elindítotam, azt nem ment. próbáljátok már ki

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

rorr
Egyébként Vic apját sem kell félteni! ("jobb a múltat nem bolygatni") Lehet ,hogy vele is lesz egy Játék!

rorr
Beugrott!!! Ez még a játék elején volt.

IMYke2.0.0.0
Igen, találkozott:

Victoria és az apja közti dialógusból:

Vic - Emlékszel a történetekre, amiket mesélt nekünk?
Papa - Hogy feledhetném? A kedvencem a párizsi volt, az okkultista ikrek miatt. A tiéd a londoni volt, ha nem tévedek.
Vic - Igen, romantikus és misztikus.
Vic - Van egy történet, amit viszont igyekezett nem elmesélni nekem. Az, amelyikben a nagyival találkozott. Sosem akart mesélni róla. Nem volt tán kedves emlék?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

rorr
Nekem is bökte a csõröm!!!Én azt gondoltam hátha még él a Nagypapi mondjuk Los Angelesben nyugdijasotthonban...
Mondjuk akkor nem kellett volna Victoriának nyomozgatnia!
Viszont Victoria találkozhatott a Nagypapival? Kiskorában persze.

IMYke2.0.0.0
Egyiket sem.
Én attól tartok, hogy a proxy tilt le - kollégium hardveres tûzfala.

Axon
Én továbbra is a gép tûzfalára gyanakszom.
használsz valamilyen külsõ tûzfal programot vagy esetleg a windows-ét?

IMYke2.0.0.0
Hát, nem szívesen buherálom a ringyózt már - szegényke, majdnem egy éves telepítés - , de megnézem, mit tehetek 😊

Axon
Valamit próbálj kitalálni szerver elérés ügyben és mi feltoljuk neked az ftp-re.

Atomreaktor
Ez mondjuk nem tetszett, mert Gusnak kb 45 évesen kellett "csinálnia" Vic apját, hogy Vic Apja kb 60 éves legyen a játékban, pedig fiatalabbnak néz ki, de a 60 még elfogadható. Na de, ha Gus 35 évesen csinálta, akkor 70 éves Vic apja? Vic meg max 30.
Mindegy ez csak apróság, meg 50évesen is lehet gyereket csinálni, de nekem akkor is bökte a csõröm😊

IMYke2.0.0.0
A nagypapa halott. Gondold csak át:
1922-ben történik a New York-i eset. 1929-ben a Párizsi, és 1931-ben a Prágai.
Gus már akkor közelebb volt a harminchoz.
Victoria kalandjai 2004-ben játszódnak. A nagypapesz elvileg akkor 104 éves ....

Post Mortem nincs meg 😞

Atomreaktor
Sõt! sztem annyi minden apró utalást elrejtettek a játékban, hogy ebbõl akár 5 folytatást is csinálhatnának.

rorr
Nem hiszem ,hogy kipurcant volna!
Tényleg a nagypapa halott vagy erröl senki semmit nem tud?
A múltban is történtek érdekes dolgok az biztos!
Tényleg Post Mortem magyarítást csinál valaki?
Imyke?

Megtudnátok adni nekem, ezt a sokat emlegetett szervert?
A mailcímem: ordel17 kukac freemail pont hu
Elõre is köszi!
Atomreaktor
Nekem úgyis a múltbeli részek jöttek be jobban😉 No meg a Post Mortem is tetszett.

IMYke2.0.0.0
Az FTP-hez nem férek sajna - technika.
E-mail az jöhet. Klikk a nevemre...

rorr
hová küldjem?
Feltöltöm az ftp-re ha az neked jó!!!

IMYke2.0.0.0
Galériás mentést tényleg küldhetne valaki - nem hiszem, hogy még egyszer el tudnék jutni mostanában odáig... 😞)

IMYke2.0.0.0
Szerintem is a nagypapa kerülhet színre - Bár, a sejtelmes befejezés hagy lehetõséget Victoriának is...

Atomreaktor
😉)

rorr: Sztem Still Life-nak tutkó lesz folytatása, mivel maga a Still Life is tulképp egy folytatás (Post Mortem). Én pl szívesen megismerném "nagyapapa" további kalandjait😉

IMYke2.0.0.0
Honnan is ismerõs nekem az alapfelállás <#confused> <#hehe>

rorr
A still life-ban a számítógépkerregés bennem is hasonló érzést keltett mint benned!Nagyon sokat javított a játék hangulatán!
Szerinted folytatják a játékot?

rorr
Jó reggelt!
Köszönjük a magyarítást!Most ismét nekiesek!
Számíthatsz rám is ha tesztelni kell!
Üdv!

Atomreaktor
Mondom, hogy kaland😊)))

Axon
Igazad van a képek már jóval beszédesebbek. Én ebbõl egy Silent Hill jellegû játékra tippelnék.

Atomreaktor
Kaland😊))
Na jó, ez a trailer nem lett a legjobb, de nézd meg a képeket.😉

serito
Ez jó , tényleg kétértelmü de én a házakra értettem.<#eljen>
Jó megfigyelõ vagy!

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
Már megvan, lehet, hogy esõben a halak is jobban esznek, bár nem vagyok valami nagy horgász, majd meglátom.
Neked is köszi.
Bye-Bye,<#wave> vasárnap itt a TLJ topcban.

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
"rajta pár nyaralóval" 😊))
Na ja az idõ nem jó, de a nyaralás az nyaralás és mindig jó😊

Axon
Megnéztem a trailert. Kétségtelen, hogy profi munka, de számomra egy kicsit hatásvadász, mit a halivúdi mozifilm ismertetõk.
A játékrol viszont sajnos nem sokat lehet megtudni belõle. Kaland lesz, vagy akció-kaland? Mert van benne kardozós nindzsa, meg lövöldözés is, a film végén meg egy mátrixos háztetõröl ugrás :-)

Axon
Vigyél pecát :-)
Jó utat!

serito
Az ránk férne köszi.
<#worship><#worship><#worship> Ezzel még mindíg a Still Life fordítst dícsérem.

IMYke2.0.0.0
Hát tényleg jobb idõket nektek!
Vigyázzatok és érezzétek jól magatokat! <#nyes>

IMYke2.0.0.0
Van olyan, aki nem érdemli meg? <#nemtudom>

serito
Balatonfenyvesre, ott van a családnak egy közös telke rajta pár nyaralóval.
A gyerekeim nagyon élveznék, ha nem esne az esõ, de talán szerdától jobb lesz.

Én is csatlakzom. Örömmel használom a StillLiefe magyarítását! Gratula mindenkinek, aki megérdemli. 😊)

Ezt ismerem. hallottam róla már vagy fél éve, ha nem 1. Az a cég csinálja, amelyik az Omikront anno. 😊

Atomreaktor
Merre mentek?

TLJ topic elsõ (fél)fordítása😊 Történelem😊

serito
Legközelebb vasárnap leszek , ma megyek a családommal nyaralni!
Szép kis idõt fogtunk ki <#gonosz3><#hawaii>!!
Most éppen egy másik végigjátszást csinálok már 70%-nál járok, és amint kész
már tudom is fogadni a rám esõ adagot a fordításból.

Atomreaktor
😊)

Axon
Rendben. Mindannyian feltelepítjük és megnézzük mennyi szöveg van még benne. Aztán szépen beosszuk ki- mit- fordít le.

serito
Pontosan így próbáltam én is de nekem nem volt hajlandó elindulni.
Most inkább az Echo-t várom meg a Midnight Nowhere magyar verzsönt.
Köszi elõre is.

Axon
Köszönet érte! <#eljen><#taps>

Axon
Daemon tools-al bemountolod az elsõ iso-t. Abban van egy install.exe. Csak ezt kell elindítani. Ez detektálja a hangkártyád és telepít pár megét a vinyóra. Ezután nekem simán indult. Bár dos-os a játék, de nekem simán ment DosBox nélkül is.

Axon
Ha megjön az újság, feltétlenül felrakom a szerverre.

Axon
Reméljük, hogy M.A.D. levadássza nekünk :-)

Atomreaktor
Ajajjaj! Ezt nézze meg mindenki. Sztem a Still Life-ot simán überelni fogja😊 Plusz ezzel érkezünk el a kalandjátékok történetének egy új fejezetéhez(sztem). Ugye kitaláltátok, hogy a Fahrenheit-rõl van szó?😉)