• serito
    Lehet, hogy félre értettük egymást? Lenéztelek volna? Nem hiszem, még csak véletlenül sem gondoltam volna ilyenre, csak leírtam nálam hogy van a rendszer.
    Nem azt írtam, hogy te ís így építsd fel a gépedet.

Ami a boltot/kat illeti igen apámnak és nekem van 2 SzTech boltunk.
    A VGA hütés gondod nem egyedi. Sajnos a ezekkel a kis ventikkel mindíg gond van, hamar eltömődnek porral, zajossá válnak ne adj isten meg is állnak. Na ilyenkor jön a kuncsaft, hogy fagy a kártya, meg melegszik..stb. Ha garis a VGA akkor "segítek rajta", hogy biztosan kicseréljék, és ne okozzon több bosszúságit az ügyfélnek, és mikor meghozom neki az új kártyát,felhívom a figyelmét a gyári hűtők silányságára és vetetek vele egy komolyabb hűtőt ami meg is hűti a VGA-t.
    Ha a csere nem indokolt és hajlandó venni egy nagyobb hütést ami nem is zajos ( ezek nem feltétlenül drágák) akkor nem cserélem neki gariba.
    Mi elsősorban a vevőkért vagyunk, és nem engethetjük meg megunknak, hogy egy VGA venti probléma miatt elveszitsek akár egy vevőt is.

A "outlookból ments ki mindent, aztán format" verziót mi csak a végső esetben használjuk. Először mindíg próbáljuk menteni a menthetőt, és csak utána ( a tulaj jóváhagyásával ) mentünk és gyaluljuk a gépet.
    A pepecseléssel az a gond, hogy
    PL:
    Adott egy vírusokkal teli gép, amin a rendszer is már a végét járja, netán már el sem indul, kifagy, nem tölt be és még számtalam gondal küzd.
    Most ennek nekiállok úgy rendbehozni, hogy nagyjából minden rendben legyen és még használni is lehessen a gépet, elmegy vele a fél napom, vagy az egész.
    Mindezek után mikor az emberke jön a gépért és megmondom neki, hogy a javítás 15e Ft, akkor dob egy hátast és döbbenten néz, hogy ilyen nagy volt a gond? De bizony ennyi, mert dolgozom vele 4-5 órát azt számold ki 3e+ÁFA-val, pontosan annyi!!!
    Na jó ez tényleg egy nagyon extrém javítás lenne. Ilyen esetekben szoktuk inkább a teljes ujratelepítést javasolni.
    Most ezért vonatkoztass el, az ilyen ember nem egy olyan felhasználó mint te, hanem olyan aki azt tudja hol kell bekacsolni a gépet, és milyen ikon kattintása után indul az internet, persze mindezt vírusvédelem és tűzfal nélkül.

Na most meg én írtam sokat, de bocs ha megbántottalak volna nem akartam!!