• takysoft
    már alant írtam, 1 partíció = 1 oprencer.
    nem osztogatom a cuccokat. dosban se tettem, linuxban se tettem, win95/98 alatt se. nem az XP fogja megváltoztatni a szokásaim:D
    Ha félteném a cuccaim a windowstól, nem használnám.
    eddig ha vinyóproblémám volt, csak akkor veszett adat, ha amúgy is minden partíció ugrott. Vinyókhoz pedig nagyon értek ám, mert jó sok maxtorral meg quantummal áldott meg már az élet.
    Ha az oprener szétmegy, akkot újrarakom. Mint bármelyik programot. Nem törlök hozzá partíciót, csak letörlöm a Windows, a Program Files, meg aDocu...ttings könyvtárakat. Azokba úgysincs soha fontos dolog, max a Thunderbird levelei.
    A féreg van, úgyis ott van minden partíción. Ahhoz vírusítró kell, vagy Teljes format mrb-estül.
    Annak idején próbálgattam a szétpartícionálós módszert, nekem nem jött be. Sose találtam meg semmit. OK, hogy ide a filmek, oda meg a játékok, de mindig tele lett valamelyik aztán már a másik partícióra mentek a dolgok.
    Persze aki tud rendet tenni, annak jó lehet. Még azt is elismerem, hogy pár fokkal biztonságosabb. De nálam kényelmi paraméterek is vannak. Főleg mivel volt már 4 különböző oprencr is a vinyómon(nem ezen, régin.. 1 dos, 2 win(98/xp), meg uhulinux). Ma már dos-ra emulátor van, a progik meg általában futnak XP-n is, így 2 oprencer elég.
    Nem azt mondom, hogy ez így jó, csak azt, hogy nem feltétlenül rosz. Nem kell lenézni:]
    2db 80-as vinyó 4 részre???? jó ég.. az 8 partíció... komoly..
    Na számoljunk.. hány betüjelem is van most?
    A(bár most ki van kötve), B(hálózati meghajtó, barátnőm gépének C-je160gb), C(enyim vala250GB), D dvd-olvaso, E(kisvinyó(120GB), F,G,H,(virtuális cd6dvd meghajtók),X(barűtnöm gépéban a kisvinyó,40gb), Y(írható könyvtáram a barátnőm gépén), Z(TLJ FTP server, egyeske, ketteske nincs még becsatolva:D)
    ehhez most számoljak még hozzá 2*7 partíciót(ha mindent látni szeretnék a nőm gépén:D)?

Már így is erősen fogynak a betűk:D

Win98-al elvoltam, de az XP kevesebbszer hasal be... nem nagyon ismerem a szokásait, hogyan lehet életre kelteni:D WinMe-ben még kikapcsoltam a rendszer visszaállítást, úgyis szar volt, de XP-ben már egész ok:D nekem bejött.
    Csak már kerestem a netem a parancsot hozzá(gondolva úgyse elérhető máshogy, mint a legtöbb cucc winben), azt nem ott volt start menüben? :D

Serito:
    "Ezek nálam napi dolgok az üzletben."
    Hol dolgozol? Szervíz? Egyik nyáron voltan szervízes boltban, de ott nem volt jó környezet. A "outlookból ments ki mindent, aztán format" elven oldatták meg velem a dolgokat mindig. Pedig imádok szenvedni. Haldokló rendszereket újjáéleszteni.(kikvéve az enyémet, olyankor ideges vagyok:( )

Állandóan bedöglik valami ebben a gépben. Pár napja a floppy meghajtó kapott be egy lemezt, azóta se tudtam kiszedni.. na majd szétkapom, ha lesz kedvem.
    Meg nem müxik a Secondery kábelem, de két IDE ezközt dugok rá. Néha elfelejti az eszközöket a windows, és eltűnik a vinyó. még partition magic se látja.
    DVD-íróm párszor írás közben veszett el... azóta a nőm gépében van, írogasson ő, ha ráér:D már közel 4 éves a gép, nem is olyan nagy csoda. 2100+-os Athlon(még a Palomino féle), 17.ghz, fél giga memória, 5.1sbLive, radeon9800se(nem a 256bites, szal nem megy a 8 pipeline:F)

NA, erre mit mondatok????
    Vettem kb 1 éve videkarit(ati), 2 hónap múlva a ventinek olyan hangja lett, hogy nem lehetett megmaradni a gép mellett. Meg eleve 8-as volt benne, így nem is hűtött rendesen, pedig kell a karinak, mert még az agp ellátása nem is elég neki, pluszban tápkábelt kell dugni rá:D
    Olyat kezdtett játszani, hogy csak 60HZ-en ment.. nem lehetett feljebb váltani. vagyis lehetett, csak 60hz maradt:(
    Visszavittem a boltba, hogy kezdjenek már vele valamit, mert ez így nem jó. Erre a kis szöszi díszpinty, aki persze számítógépet még belülről életében nem látott közölte velem(persze 2 hét várakozás után, amíg náluk volt a kártya), hogy a karinak semmi baja(ez igaz is), a ventillátorra pedig [/b)nem terjed ki a garancia[/b].... Így nem cserélik.
    Erre mondom, hogy hűtés nélkül meg tönkre fog menni(hisz a jelenlegi venti nem hűtötte rendesen, főleg nyár volt, dögmeleg).
    Aszongya erre, hogy akkor meg az én hibám volt, így nem cserélik a kártyát. Akkor mondtam, cseréljék ki a hűtőt, kifizetem, nem érdekel, nem vacakolok egy ezresen. Erre ő: ekkora méretben nincs ventijük, meg amúgy se olyan a foglalat, ilyet nem lehet kapni.
    Azóta itthon aláeszkábáltam egy tápventit, az hűti, az eredeti venti meg ki van kötve(mert k*** hangos).
    Nem vagyok jogász, de átverve érzem magam....
    Serito: ha boltban dolgozol... hogy is van ez? Mit kellett volna nekem tennem?
    Vagy ehhez nekik joguk volt?

Na, már megint de sokat írtam:D Remélem nem veszitek kötekedésnek vagy valami, csak ráértem, és írogattam magamról/szokásaimról, ami szóba került.
    Minden választ(kritikát is), szívesen veszek.