egybeember vagyok.
vana windowsnak külnön könyvtára.
ha le kell szedni, törlöm.
ennyi.
250 gigás articióm van egyben:D
a 120-asat is csak azért nem csatoltam hozzá, hogy ne legyenek gondok a linuxxal.
télleg
linux + val/vel... ez most linux-al, linuxal, linuxxal, linux-szal, vagy mi? magyartanár beállítottságúak válaszoljanak:D
vinyóra visszatérve. windows nem érdemel külön particiót, progik se. max külön könyvtárat. windows+program files.
MAD: USB 3.0???? le vagyok maradva:D nekem meg 1.1 van a gépembe:D 2.0-ról már hallottam.
image-ezés... CD-re való dolog... vinyóról nem csinálunk image-et:D úgyis újabb progikat használok, windows meg hamar felmegy:D
1 particio=1 oprencer. (max a linuxnak swap)
ami pedig a fő ok: SOHA nem használok Norton progikat. SOHA. szarok. NC is szar volt, utilities is szar volt, a vírusírtó meg egyenesen használhatatlan.
anno a szervízben egyszer kénytelen voltam egy gépre norton vírusírtót rakni.
kiírta, hogy indítsam újra a gépet(én persze nem tettem), elindítottam, katt UPDATE.
behalt az update, hibas lett az exe. el se indult többet.
másodszor is ezt csinálta. másik gépen is, mire rájöttem, hogy azért, mert install, meg update között restart kell. oks, a user a hülye, mert irta a progi, de akkor is.. ez milyen dolog mar...
na mind1. particiok miatt meg sose veszett el adatom. badsector miatt mar igen:(
meg földhözvágás miatt is:)