• Axon
    Nekem végre visszaváltozott minden álló betűre. Pontosan nem tudnám megmondani, hogy mit is csináltam. Először is eltávolítottam az AE-t. Még nem történt semmi, majd újra telepíteni próbáltam az AE magyarításában levő Atlantis.ttf-t. Erre kiírta, hogy nem lehet telepíteni, mivel az már telepítve van. Belenézve látom, hogya sima normál Arial betűkészlet van benne.
    Namost itt jöhet a bibi, mivel a gépen levő eredeti Arial az nem ttf hanem más betűkészlet és külön fontkészlet van minden tipushoz (normál, dőlt, félkövér, döltfélkövér). Míg az Arial .ttf az csak egyetlen betűkészlet és gondolom szoftveresen állítódik elő belőle a dőlt és félkövér verzió. Na gondolom ez zavarta meg a gépet.
    Egyszer ráklikkeltem a betűkészlet telepítőben az eredeti Normál Arial betűkészletre, majd elindítottam a böngészőt és minden visszaállt normál betűre. Szóval ott próbálkozzatok.

Szerintem az AE magyarításából simán ki kell törölni az Atlantis.ttf-et, tehát nem bemásolni a játék alkönyvtárába és akkor nem jelentkezik ez a probléma.