The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
De elvileg jó, mert az nforce-on nem nuke-olták.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Hát ebben a témában Fankadeli zenéjét csak ajánlani tudom.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nekem még ezek a "kedvenceim"...
"Komolyan? Télleg? Nem hülyítesz? Én ezt nem hiszem! Húzod az agyam!"
Szerencsére olyan barátaim vannak, akikkel soha nem hazudunk egymásnak. Nem mondunk "nagyot", nem szinezzük a tényeket, stb. Ha véletlenül összefutunk valahol (pl. sörözés) valami "haversráccal" és beszélgetés közben elõjön a fentebb vázolt szóvirágokkal, akkor egészen letudok lombozódni. Az "ilyeneknél" - mivel már láttam hasonlót - az a szokás, hogy ötvenszer megesküsznek, az anyjuk, apjuk, csajuk, kutyájuk, macskájuk életére. Aztán felsorolnak legalább 15 tanút, aki látta, hallotta, vagy beszélt olyannal, aki látta, hallotta. Aztán jön az így görbüljek meg ha nem igaz (és közben mutatja a begörbített ujját), törjön el a lábam, essen le a pöcsöm. Ezután jön a "ha nekem hazudtak, akkor én is hazudok" frázis, amely egyfajta "ámen" ként funkcionál. Ezzel lesz teljes a történet, ez egyfajta feloldozás minden bûn alól. A legjobb persze, hogy ilyenkor is hazudnak és gátlás nélkül megesküsznek bármire, bárkire, de ha már túl vannak ezen a kis színjátékon, akkor akik végighalgatták a hazugságot és az esküdözést, a történetet már teljesen magukévá teszik és úgy mesélik tovább mint amiben szentül hisznek és õk is megesküdnek mindenre a következõ hallgatóság elõtt.
A mámma szóért "ölni" tudnék :-)
Na meg a "hogyhát"-al is sírba lehetne kergetni. Nem is beszélve a micsoda, hogyoshívják szóhelyettesítõ szavakról.
Na meg ostoba szokás lett a -ban -ben végzõdést egyszerûen elspórolni -ba -be végzõdésre. Pedig annak teljesen más a jelentõsége, de ezt fel sem fogják. A legszörnyûbb az volt, amikor valamelyik töketlen miniszter sötötte el ezt vagy hét-nyolc alkalommal, néhány mondatos beszédében.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
1. Al Lowe (az alkotó) kutyája megette a floppykat.
2. Az elsõ online multi kalandot akarták megcsinálni és beletört a bicskájuk. Amit összehoztak, abból lett a The Sierra Network.
3. Al Lowe kicsit kiégett a 3. rész után. Állitólag mindenkit letorkolt, aki a 4. részrõl kérdezte, hogy "Nem lesz soha Larry 4!" Késõbb persze jöttek az új ötletek, és alakulóban volt az új rész. Lowe nem akart ellentmondásba keveredni magával és poénnak se volt rossz a dolog, hogy Larry 5 legyen a játék neve.
Összekevertem a válaszod a GTA4-el.
Ha már a Larry 4-nél tartunk. Lehet tudni, hogy miért nem létezik?
Most sem írtam ki, hanem idekopiztanm a te beírásodból <#vigyor>#vigyor>
1. rész: Grand Theft Auto
Küldetéslemeze: Grand Theft Auto: 1969 London
2. rész: Grand Theft Auto 2
3. rész: Grand Theft Auto 3
- alrész: Grand Theft Auto: Vice city
- alrész: Grand Theft Auto: San Andreas
4. rész: fejlesztés alatt.
A GameStar pedig egy nagyi obi, mert GTA 4-ként hirdette a leírást az egész új számban!
Taky: szólj ha kell a Still Life 2. cd-je, mert itt figyel a vinyómon és egybõl tudom feltölteni.
ha már a kívánságoknál tartunk, én a Myst 2 - Riven szeretném ha valaki fel tudná tölteni :-)
A GTA 4 -rõl is volt szó, hogy felkerülhetne a szerverre. ha még van rá igény, akkor a feltöltésében én is tudok segíteni.
Gareth: jöhetnek a kívánságok ;-)
De inkábbb hagyom, hogy a Still Life-on dolgozz!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64
Amit én fordítok végigjátszás, csak 13 oldal 2,5 ös margóval, bár én nem vagyok olyan jó angolból mint te.
scamper2 <ˈskæmpə || US: –ər>ˈskæmpə || US: –ər> fn biz kontár, fuser
Itt a szirup a fa nedve lehet.
Kérdésedre a válasz:
1,8 cm-s margókat használok alapértelmezetten alul, felül, bal- és jobb oldalon a Word dokumentumok esetében. Így az oldalak száma: 77 gépelt angol szöveg.
Ha az abszolúte alapértelmezett - minden 2,5 cm-es - margókkal nézzük: 82 oldalnyi angol szöveg.