The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Axon
<#nevetes2>

Axon
Akkor feltolhatnád a szerverre. Legfeljebb kipróbálom én is.

pluhi
Egyik tanárom mondta erre, hogy azért van egy kivétel, ami hülyén hangzik helyesen: szarok.
Lord Myn
Van annál rosszabb is... Az eszeK-iszoK-alszoK, stb. Engem k*rvára tud idegesíteni és az a baj, hogy mostmár a TV-ben is így mondják, sõt már leírva is láttam. Pedig, ha vki ismeri a magyar nyelvet, akkor tudhatná, hogy ikes igének nincs tárgyas ragozása, csak alanyi.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Lord Myn
Hali! Nekem megvan, itt csücsül a gépen iso-ban, de kipróbálni nem tudtam idõhiány miatt. (Ha van 1 kis idõm játszani, akkor csakis GTA:SA... <#smile>)
De elvileg jó, mert az nforce-on nem nuke-olták.

MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W

Atomreaktor
Na ja...😞 Nem is gyûjtöm úton útfélen az új barátokat, megelégszek azokkal akikkel együtt nõttem fel és még mindig együtt vagyunk.
Hát ebben a témában Fankadeli zenéjét csak ajánlani tudom.

IMYke2.0.0.0
Így terjedtek a mondák is annó... <#idiota><#vigyor>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Igen, ezt ismerem :-)
Nekem még ezek a "kedvenceim"...
"Komolyan? Télleg? Nem hülyítesz? Én ezt nem hiszem! Húzod az agyam!"

Szerencsére olyan barátaim vannak, akikkel soha nem hazudunk egymásnak. Nem mondunk "nagyot", nem szinezzük a tényeket, stb. Ha véletlenül összefutunk valahol (pl. sörözés) valami "haversráccal" és beszélgetés közben elõjön a fentebb vázolt szóvirágokkal, akkor egészen letudok lombozódni. Az "ilyeneknél" - mivel már láttam hasonlót - az a szokás, hogy ötvenszer megesküsznek, az anyjuk, apjuk, csajuk, kutyájuk, macskájuk életére. Aztán felsorolnak legalább 15 tanút, aki látta, hallotta, vagy beszélt olyannal, aki látta, hallotta. Aztán jön az így görbüljek meg ha nem igaz (és közben mutatja a begörbített ujját), törjön el a lábam, essen le a pöcsöm. Ezután jön a "ha nekem hazudtak, akkor én is hazudok" frázis, amely egyfajta "ámen" ként funkcionál. Ezzel lesz teljes a történet, ez egyfajta feloldozás minden bûn alól. A legjobb persze, hogy ilyenkor is hazudnak és gátlás nélkül megesküsznek bármire, bárkire, de ha már túl vannak ezen a kis színjátékon, akkor akik végighalgatták a hazugságot és az esküdözést, a történetet már teljesen magukévá teszik és úgy mesélik tovább mint amiben szentül hisznek és õk is megesküdnek mindenre a következõ hallgatóság elõtt.

Én a "Nem mondod?" -tól tudok kiakadni.
Atomreaktor
Erre én is szavazok😉

Axon
Nincs meg valakinek a Darklight féle Cossack 2? Állítólag már jól van feltörve.

Axon
Én inkább a tájszólás jellegû szavakra pöccenek be.
A mámma szóért "ölni" tudnék :-)
Na meg a "hogyhát"-al is sírba lehetne kergetni. Nem is beszélve a micsoda, hogyoshívják szóhelyettesítõ szavakról.
Na meg ostoba szokás lett a -ban -ben végzõdést egyszerûen elspórolni -ba -be végzõdésre. Pedig annak teljesen más a jelentõsége, de ezt fel sem fogják. A legszörnyûbb az volt, amikor valamelyik töketlen miniszter sötötte el ezt vagy hét-nyolc alkalommal, néhány mondatos beszédében.

Atomreaktor
Na ja. Én meg az "ez gáz"-ra és társaira idegesedek be. Gáz, gáz, GÁZ, váááá, õrület<#idiota>

IMYke2.0.0.0
Ááááá - a mi fiatal korunkban is voltak ilyen laza szövegek, de a "vágod" szó egyszerûen idegesít!

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
"Akkor most már te is vágod a stájszot bakk😊"

Valahogy így kell mondani?😊

Axon
Ebbõl már körvonalazódott a kép <#vigyor0>

pluhi
A többi 997-et találjátok ki<#vigyor>.
pluhi
Ezer történet van erre.
1. Al Lowe (az alkotó) kutyája megette a floppykat.
2. Az elsõ online multi kalandot akarták megcsinálni és beletört a bicskájuk. Amit összehoztak, abból lett a The Sierra Network.
3. Al Lowe kicsit kiégett a 3. rész után. Állitólag mindenkit letorkolt, aki a 4. részrõl kérdezte, hogy "Nem lesz soha Larry 4!" Késõbb persze jöttek az új ötletek, és alakulóban volt az új rész. Lowe nem akart ellentmondásba keveredni magával és poénnak se volt rossz a dolog, hogy Larry 5 legyen a játék neve.
Axon
Jahh.... erre a mai modern világban azt mondanák, hogy "mostmár vágom" vagy azt, hogy "levettem".
Összekevertem a válaszod a GTA4-el.

Ha már a Larry 4-nél tartunk. Lehet tudni, hogy miért nem létezik?

Atomreaktor
De én a Larry 4-re gondoltam 😄

Axon
MrDevil: Most néztem át a listádat és bent maradt a "keresem" résznél a DiscWorld Noir és a TLJ :-)

Axon
Imyke már rendesen helyrerakott ezügyben <#vigyor5>

Axon
Nem, de a képek alapján sem tudom eldönteni, hogy ez micsoda. Kaland, platform, kids, vagy csak szimplán egy poén :-)

Axon
Azért írtam GTA 4-et, mert lusta voltam kiírni, hogy Grand Theft Auto: San Andreas :-)
Most sem írtam ki, hanem idekopiztanm a te beírásodból <#vigyor>

Atomreaktor
Negyedik része nem létezik!

Atomreaktor
Nem hallottál még róla?😊)

IMYke2.0.0.0
GTA 4 nem létezik.

1. rész: Grand Theft Auto
Küldetéslemeze: Grand Theft Auto: 1969 London

2. rész: Grand Theft Auto 2

3. rész: Grand Theft Auto 3
- alrész: Grand Theft Auto: Vice city
- alrész: Grand Theft Auto: San Andreas

4. rész: fejlesztés alatt.

A GameStar pedig egy nagyi obi, mert GTA 4-ként hirdette a leírást az egész új számban!

Axon
Hát ez..... ez...... ööööö.... ez micsoda? :-)

Axon
Egy kérdés. A Leisure Suit Larry 4 létezik? Mert én mindenhol csak az 1,2,3,5,6 részt látom.

Axon
Töröltem végre a szerverrõl a Myst 4-et. Rögtön lett vagy 5 giga szabad helyünk.

Taky: szólj ha kell a Still Life 2. cd-je, mert itt figyel a vinyómon és egybõl tudom feltölteni.
ha már a kívánságoknál tartunk, én a Myst 2 - Riven szeretném ha valaki fel tudná tölteni :-)

A GTA 4 -rõl is volt szó, hogy felkerülhetne a szerverre. ha még van rá igény, akkor a feltöltésében én is tudok segíteni.

Gareth: jöhetnek a kívánságok ;-)

IMYke2.0.0.0
Háááát... <#nemtudom> Engem nem fog(na) meg, az tuti. <#sniffles>

IMYke2.0.0.0
Gyûlölöm már ezeket az egy kaptafa WW-stratégiákat!!!

Atomreaktor
😊 Készülõ kaland, bár télleg kissé fura és õszintén szólva nekem sem jönnek be nagyon😊 Dehát a kaland az kaland, ha ezen múlik hogy párszáz fiatal megszeresse az ilyen jellegû játékokat, akkor csinálják csak😉)

Atomreaktor
IMYke2.0.0.0
Ez meg mi a szösz?! Hát eléggé nem bejövõs a karakter!

Atomreaktor
IMYke2.0.0.0
<#vigyor><#nyes>

mandm
Csak mosolykeltésre gondoltam, mivel írtad, hogy véletlenül más munkáját is elvégezted.
De inkábbb hagyom, hogy a Still Life-on dolgozz!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

IMYke2.0.0.0
Mire gondolsz?

mandm
Nekem most van egy határidõs rendszertervem. Véletlenül nem akarod megcsinálni a rám esõ részt? <#awink>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

serito
Én szívesen fordítok végigjátszásokat, amiket az oldal rendelkezésére bocsátanék, de hol és melyik szerveren van az az olvass el txt?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

serito
És MerlinW hogy áll az oldallal? Ja meg hol tudom elolvasni a azt az olvass el txt-t?

Core i7 920@4Ghz|Thermalright TRUE Black|GigabyteEX58-UD5|3X1GB Kingmax 1333| 2x250GB SATAII|MSI 4870 1GB OC|Corsair TX650W |LG 2252TQ TFT|VistaUltimateX64

Atomreaktor
Nah felraktam egy olvass_el.txt-t a szerverre. A nevében benne van minden😊

Atomreaktor
Oldal MerlinW dolga😉 Illetve a másik lehetõség a ... Pár napja én küldtem egy körmailt, nem kapta meg senki?

serito
Már megvan köszi!

pluhi
Hogyne ismerné a SZTAKI. Csak toldalék nélkül.
serito
Köszi az MTA SZTAKI oldal nem ismerte a szót, így én sem. De most már megy , bár gondoltam, hogy valami ilyen lesz, mert a szövegbõl ez derült ki.
Amit én fordítok végigjátszás, csak 13 oldal 2,5 ös margóval, bár én nem vagyok olyan jó angolból mint te.

IMYke2.0.0.0
scampers = <ˈskæmpə || US: –ər> I. tni iramodik, szalad, megugrik; scamper about szökdécsel; scamper away/off eliramodik, elillan, megugrik; scamper through Hungary végigszalad/végigszáguld Magyarországon, kutyafuttában megnézi Magyarországot; biz scamper through a book átfut egy könyvet, átszalad egy könyvön II. fn iramodás, megugrás, gyors szökellés
scamper2 <ˈskæmpə || US: –ər> fn biz kontár, fuser

IMYke2.0.0.0
a lizard scampers away from the syrup spout on the trunk. = egy gyík iramodik meg a fatörzsbõl folyó szirupból.
Itt a szirup a fa nedve lehet.

Kérdésedre a válasz:
1,8 cm-s margókat használok alapértelmezetten alul, felül, bal- és jobb oldalon a Word dokumentumok esetében. Így az oldalak száma: 77 gépelt angol szöveg.

Ha az abszolúte alapértelmezett - minden 2,5 cm-es - margókkal nézzük: 82 oldalnyi angol szöveg.

serito
Még valami ez szerinted mit jelent : scampers
az egész mondat így szól: a lizard scampers away from the syrup spout on the trunk.