• Axon
    Az Ankh-ot és a Keepsake-t még nem próbáltam ki, úgyhogy azok kizárva. Az AE-t valóban kipróbáltam, sőt most is fent van, mivel nagyon tetszik, de ha az lenne a bűnös, akkor elég későn jelentkezett, telepítés után bő egy héttel.
    Én inkább valami kártevőre gyanakszom. Az összes munkahelyi gép tűzfal mögött van. Van a melóhelyen egy új internet kapcsolat, ami nincs tűzfallal védve. Gyorsan rákapcsolódtam, mivel torrent-et akartam használni, ami eddig a tűzfal miatt nem ment. Nos a gépemen nincs semmilyen tűzfal bekapcsolva (mivel tűzfalszervert használtam eddig) és el is felejtettem bekapcsolni még a winXP alap tűzfalát is. Ettöl függetlenül a többi védelem (Nod32, stb.) ment, de úgy látszik az kevés volt. Az alatt a két nap alatt lett dőltbetűs, amikor tűzfal nélkül használtam a netet.
    Most már újra a tűzfalszerver mögött vagyok, de már késő. Nekem akkor változott át dőltbetűsre, amikor az sg főoldalára klikkeltem, majd ott rámentem az első hírre. Az oldal már dőltbetűvel jelent meg.
    Az tényleg roppant furcsa, hogy az egész világon csak mi hárman kaptuk volna meg ezt a nyavaját.