• Axon
    off:

Jön gyúrcsány :-)
    Mindenhol rendőrök és tökig izgalom.
    Tűzszerészek rohangálnak észnélkül, fontosságuk teljes tudatában.
    Az ablakom előtt egy Titkosügynök! :-)
    Hát... életemben hihetetlen sok vígjátékot láttam már, ahol titkosügynököket figuráztak ki, de a valóságot egyik sem bírta űberelni. Már szanaszét röhögtem magam rajta.
    Először is hihetetlenül zord arc! Csak, hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen, hogy ő bizony Titkosügynök. Természetesen tökig feketében, fülébe kígyózik a madzag és.... ÉS... ÉS!! újságot olvas!!! :-)))
    Közben persze fölötte jár a szeme mint a Süsüben a kémnek :-)
    Gyorsan meglestem, hogy nincs-e két lyuk vágva az újságra, amin kileskelődhet.
    Aztán... AZTÁN.... AZTÁN!!!... jött a Titkosügynöknő!!!
    Tökig... akarom mondani pin... izé... szóval talpig feketében és.... ÉS.... ÉS!!!! - most kapaszkodjatok meg!!! - halálkomoly, rémszigorú arcal beszélt a sáljába!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Na ennél a résznél legalább tíz percig nem kaptam levegőt a röhögéstől. Hisztérikus, fuldoklásszerű, fejhangú nyerítés, visítás hagyta el hangképző szerveimet és úgy éreztem, hogy ebbe bizony bele fogok most hallni, de megéri :-))
    Aztán kis hab a tortán, hogy szegény kolleganőm jött vissza az ebédből, erre a Titkosügynök előkapta az igazolványát, szemmagasságba emelte és elzavarta szegény halálra vállt kolleganőt. Csak a másik bejáraton jöhetett be.

Szóval szörnyen izgi a helyzet. Itt fog elmenni a nagyorrú az ablakom előtt. Már ide is húztam az ablakhoz a krumpliszsákot, és felnyitottam az összes tojástartónak a fedelét. Magamra zártam az irodát. Beletörtem a kúlcsot és az összes szekrényt és bútort az ajtó elé toltam. Úgy számolom kerek öt percig is tudom bombázni a szihopatát, mire lefognak a Titkosügynökök ;-)