The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ráadásul: egy duplarétegû DVD-re fér fel a cumó.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
SA-val viszont el lehet szórakázni, nekem meg hétvégére jó lenne, mert jön unokatesóm és ezt kéri tõlem már egy éve, hiába mondtam neki hogy még nem jelent meg😊 De most már megjelent és meg szeretném meglepni😉
Én meg még csak most hétvégén vágtam csak bele a Moment of Silence-be, teccik😉
Plusz Robert Merle Malevil-t olvasom, ami rohadt jó, olvasta már esetleg vki? (Nehogy elárulj bármit is, mert még csak a felénél járok<#wink>#wink>)
Úgyhogy én nem örülök a hétfõnek😊))
Az más kérdés, hogy addiktoknak kötelezõ 😊)))
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A GTA:SA nem nagy szórás. Vannak benne újdonságok, de annyi és olyan minõségû nem, hogy az ember hasravágódjon.
Pedig, majdnem megvettem a "lehúzós" (tiszta marketing, hogy elõbb egy drága verziót adnak ki belõle egy "szaros" könyvvel) verziót, ami 11.990-be fájt volna...
Ingyen megszerezve azért nem fáj annyira.
El lehet vele szórakozni.
Ettöl függetlenül kipróbálom. A 3. részt is kipróbáltam a megjelenéskor, de amióta elkészítetted a fordítását újra belekezdtem és nemtitkolt szándékom végig is vinni.
A konzolossal ellentétben itt viszont nem irányíthatsz egy csapatot, hanem csakis CJ-t, a negrovagányt.
Egyébként a GTA-ra én is nyomok egy szavazatot, így már négyen vagyunk akik szeretnék beszerezni.
Egyébként megegyezik a konzolos verzióval? Itt is egy néger bõrébe kell bújni a játékban. Sokan sérelmezték a konzolos verzió megjelenésekor, hogy nem lehet karaktert választani, hanem egy - finoman szólva - afroamerikai bõrébe kell bújni - na nem mindenki használta ezt a gondosan cizellált kifejezést :-)
Valahol még igazat is adtam nekik, hiszen egy egyszerû karakterválasztót betehettek volna az elejére. Nem akarok etnikai vitát kirobbantani, de ez elvileg egy élet és maffia szimulátor keverék lenne, ahol saját személyünkkel kellene bûnös életmódot élnünk, ezért jó lenne, ha mi dönthetnénk kinek a bõrébe bújva akarunk játszani. Ezért vagyok kíváncsi, hogy a pc-s verzió teljesen megegyezik-e a konzolossal.
Elõljáróban megemlíteném, hogy én kipróbáltam a necronomicont és eddig tökéletesen mûködik. vannak tárgyal az inventoryban. Mondjuk addig még nem mentem el, ahol a másik fagyott, de szerintem nem lesz vele gond.
Kipróbáltam a Nocturne-t is. "Ûberfasza", mondanám ha nem lennék kultúrlény :-)
Elmegyek két hétre. Ne legyen ám rendetlenkedés, mert megtudom ám.....<#crazya>#crazya>
<#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#wave>#wave><#bohoc>#bohoc>

www.extragyongy.hu
Akárhogy számolom, legalább hárman vagyunk, akik örülnének neki, úgyhogy nem kérdés, mi lesz a programod jövõ pénteken <#ravasz1>#ravasz1><#zavart1>#zavart1><#worship>#worship>
Nem. Ezen a héten nincs GTA. Majd jövõ héten ilyenkor. Ok?
Ha mindenki benne van, akkor összedobjuk a lóvét, te pedig megveszed a vinyót - szent ígéreteddel, hogy eztán csakis a KÖZ érdekében sok hely lesz rajta a Játékoknak <#vigyor>#vigyor>