The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Szerintem a Bard's Tale 8 GB-nyi helyéhsége nem éri meg a fáradozást.
Ráadásul: egy duplarétegû DVD-re fér fel a cumó.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Atomreaktor
Nem olyan rossz ám. Ha puhány gyerek vagy akkor elhízol stb. No meg 100 óra felett van a játékidõ, szóval rohadt sok küldetés van. Najó, de a sztori lesz a lényeg, akcióban sem lesz hiány, azért a Simstõl messze van😊 /Meg az élettõl is😊/

Atomreaktor
'reggelt! Huh, akkor mehet majd a Myst4 helyére, remélem hamarosan. Nem rossz ez a Bards Tale, de... nem t'om, ezek a gammák már túl vannak egyszerûsítve.
SA-val viszont el lehet szórakázni, nekem meg hétvégére jó lenne, mert jön unokatesóm és ezt kéri tõlem már egy éve, hiába mondtam neki hogy még nem jelent meg😊 De most már megjelent és meg szeretném meglepni😉
Én meg még csak most hétvégén vágtam csak bele a Moment of Silence-be, teccik😉
Plusz Robert Merle Malevil-t olvasom, ami rohadt jó, olvasta már esetleg vki? (Nehogy elárulj bármit is, mert még csak a felénél járok<#wink>)
Úgyhogy én nem örülök a hétfõnek😊))

Axon
Nem bukkantál rá véletlenül az Átok-ra?

Axon
Nekem akkor csökkent a GTA-val kapcsolatban az ingerenciám, amikor a konzolos verziórol olvastam. Hajat lehet vágatni a fodrásznál, inget gatyát lehet venni, meg hasonlók. Engem ez egy Sims-re emlékeztetett, amit egyáltalán nem szeretek. Ezért nem törtem kezem-lábam a beszerzéséért.

IMYke2.0.0.0
7.9 GB a mérete. Ahhoz képest pedig iszonyat randa szegény.
Az más kérdés, hogy addiktoknak kötelezõ 😊)))

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Szépjóreggelt! Nos! Tegnap leért a GTA SA -HOODLUM-os verziója. De most látom, kijött a Bards Tale. Emlékeztek erre a játékra? Vagy 10 éve mekkora siker volt. Na nem PC-n. 😊

IMYke2.0.0.0
Még valami - szubjektív:
A GTA:SA nem nagy szórás. Vannak benne újdonságok, de annyi és olyan minõségû nem, hogy az ember hasravágódjon.
Pedig, majdnem megvettem a "lehúzós" (tiszta marketing, hogy elõbb egy drága verziót adnak ki belõle egy "szaros" könyvvel) verziót, ami 11.990-be fájt volna...
Ingyen megszerezve azért nem fáj annyira.
El lehet vele szórakozni.

Axon
Majd csak túlélem valahogy :-))
Ettöl függetlenül kipróbálom. A 3. részt is kipróbáltam a megjelenéskor, de amióta elkészítetted a fordítását újra belekezdtem és nemtitkolt szándékom végig is vinni.

IMYke2.0.0.0
Megegyezik!
A konzolossal ellentétben itt viszont nem irányíthatsz egy csapatot, hanem csakis CJ-t, a negrovagányt.

Axon
Én most tényleg örülök a hétfõnek. Egész hétvégén tetõt ácsoltunk. Nincs olyan izmom és ítületem, amely ne sajogna, még járni is alíg tudok és ûlni is csak nagyon puha fotelben. Most boldogan ülök az irodámban a kényelmes fotelomban és "dolgozom" :-)

Axon
Remélem Takysoft hamar elõkerül. Õmiatta lett feltolva a Myst 4 második dvd-je, remélem nem kell sokáig fent tartani ezt a böhöm nagy állományt.
Egyébként a GTA-ra én is nyomok egy szavazatot, így már négyen vagyunk akik szeretnék beszerezni.
Egyébként megegyezik a konzolos verzióval? Itt is egy néger bõrébe kell bújni a játékban. Sokan sérelmezték a konzolos verzió megjelenésekor, hogy nem lehet karaktert választani, hanem egy - finoman szólva - afroamerikai bõrébe kell bújni - na nem mindenki használta ezt a gondosan cizellált kifejezést :-)
Valahol még igazat is adtam nekik, hiszen egy egyszerû karakterválasztót betehettek volna az elejére. Nem akarok etnikai vitát kirobbantani, de ez elvileg egy élet és maffia szimulátor keverék lenne, ahol saját személyünkkel kellene bûnös életmódot élnünk, ezért jó lenne, ha mi dönthetnénk kinek a bõrébe bújva akarunk játszani. Ezért vagyok kíváncsi, hogy a pc-s verzió teljesen megegyezik-e a konzolossal.

IMYke2.0.0.0
"Boldog hétfõt!" - japán módra... <#vigyor>

Axon
Jóhétfõt mindenkinek.
Elõljáróban megemlíteném, hogy én kipróbáltam a necronomicont és eddig tökéletesen mûködik. vannak tárgyal az inventoryban. Mondjuk addig még nem mentem el, ahol a másik fagyott, de szerintem nem lesz vele gond.
Kipróbáltam a Nocturne-t is. "Ûberfasza", mondanám ha nem lennék kultúrlény :-)

szotyimutyi
Még én sem.

Atomreaktor
Én még nem prószáltam.

Necronomicon mûködik?
Atomreaktor
Takysoft: ugye izzítod már a letöltõdroidokat? Egy óra és fenn van a cucc, de remélem már elkezdted tölteni és akkor hamarabb leér😉

szotyimutyi
<#wave><#wink><#wave>

Atomreaktor
<#wave>

Atomreaktor
😊)

pluhi
Ez nem igazán ettõl függ. Ha ezt a veriót szedi M.A.D., akkor ketten tudjuk feltölteni. Ha a Hoodlumot, ahhoz én nem tudok hozzászólni, viszont megennétek a hajatokat, mire én felnyomnám egyedül a Clone-t.
MIMACSKA
Sziasztok srácok!
Elmegyek két hétre. Ne legyen ám rendetlenkedés, mert megtudom ám.....<#crazya>

<#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#wave><#bohoc>

www.extragyongy.hu

Atomreaktor
Ez még úgyis csak jövõheti téma, de majd addigra feldobunk egy pénzérmét😉)

pluhi
Nekem a Clone-Mdeth változat van meg. Abba be tudok segiteni (ugyanúgy megy a Hoodlum crack-kel.)
LezLee
Köll há!
Akárhogy számolom, legalább hárman vagyunk, akik örülnének neki, úgyhogy nem kérdés, mi lesz a programod jövõ pénteken <#ravasz1><#zavart1><#worship>
szotyimutyi
De nem ám! <#vigyor2>

Hanem? 😊)

Atomreaktor
"ha kell"
ez nem kérdés😊
<#worship>

Na kérem. Most húzom lefelé (ide, magamnak) a GTA-t. Tehát, jövõ hét pénteken feltehetem, ha kell. 😊 Ja, és érdemes várni. Mindenhez kijön patch. Nem hiszem, hogy ez is hibátlan lenne, bár az elõzõ GTA-k szerencsére nem hemzsegtek a hibától.

Uraim, fent van a Necronomicon (legalábbis remélem egy fájlt sem hagytam ki). Próbáljátok ki, jó-e.
MrDevil
Nekem már lejött a Discworld Noir!! Thx Axon

Atomreaktor
"Feltöltésem, mint egy bulldózer, megállíthatatlanul csorognak felfelé bitjeim sokaságai..." 😊

Axon
Baromi jó lett ez a Real Myst! Nagyon tetszik. Én még a megjelenéskor játszottam a Myst-el, méghozzá eredeti lemezen volt meg. Mármint a boltban ahol akkor dolgoztam. Emlékszem mennyi fityfenét kellett még installálni, hogy az a vacak windows 3.1 el tudja indítani. Azért jó újra látni az ismerõs képeket, új, 3D-s köntösben.

Axon
Tele lett a szerver és Atomreaktor még mindig tölti felfele a myst 4 dvd-t, így kénytelen voltam gyorsan törölni az Amerzone-t. Remélem mindenki leszedte akinek kellett. Sajnos még mindig nem lesz elég hely, így a Real Myst-et is törölni kell(ene).

Axon
Az este felért a Discworld Noir. Jó töltögetést hozzá és szóljatok ha letöltöttétek.

Axon
M.A.D.: Tegnap elfelejtettem szólni. Tegnap péntek volt :-)

Atomreaktor
M.A.D.-en múlik minden😉) (már megint<#vigyor0>)

Axon
Amint taposunk neki helyet, egybõl mehet felfele :-)

Atomreaktor
Addig úgyis felkerül a myst4 dvd2, aztán ha azt letöröltök, mehetne a helyére akár.

IMYke2.0.0.0
4.280 MB a Hoodlum-féle (mûködõ) iso mérete.

Axon
A GTA, ha jól tudom dvd-n jelent meg. Gondolom a mérete úgy 3-4 giga között van. Ez most egy kicsit helyigénys anyag. A jövõ hetet tényleg meg kellene várni vele.

Atomreaktor
Ok, ok😊

Talán. 😊

Nekem már 4 perce letelt a munkaidõ. 😊
Nem. Ezen a héten nincs GTA. Majd jövõ héten ilyenkor. Ok?

Atomreaktor
de... de mi?😊)))
hát én 5ig szenvedek még itt...

Atomreaktor
Akkor ezt vegyem úgy hogy megbeszéltük?😉 Srácok: mit szóltok a felvetéshez?

Atomreaktor
😄

Hmmm....jól hangzik. És mit fog szólni ehhez a fõnököm? A Ház informatikusáról nem is beszélve. 😊)

IMYke2.0.0.0
Rajtam tényleg nem múlik. 2.000 Ft-ra jó vagy nálam
Ha mindenki benne van, akkor összedobjuk a lóvét, te pedig megveszed a vinyót - szent ígéreteddel, hogy eztán csakis a KÖZ érdekében sok hely lesz rajta a Játékoknak <#vigyor>