Hogy az a!!!
Megszakadt a letöltés 200 megánál, majd amikor folytatni akartam, akkor nem tudta és újra elkezdte tölteni.... vazzzzz
Egyébként nem tudom mi történt, mert hirtelen kikapcsolt a számítógépem és ugyan ez történt a szomszéd irodában levő kolleganő gépével is. Hirtelen azt hittem elment az áram, de látom, hogy minden más szépen működik. Az elosztón világít a lámpa, megy a monitor és megy egy linuxos gép is, ami ugyanabba az elosztóba volt bedugva. Ugyan ez a másik irodában is, ott is csak a gép kapcsolt ki. Mindketten indítanánk újra és nem indul. Majd lehúztam az elektromos kábelt a gépről és kb. 10 másodperc után visszadugtam. indul a gép, de 3-4 másodperc után ismét kikapcsol. Kis idő múlva kábel újra le, majd vissza és ismét indítom a gépet. Most beindult és a másik irodában is beindult a gép.
Fogalmam sincs mi történhetett.
Hekker támadás? Egyszerre két gépet egyidőben kikapcsoltak? Na jó de ezután miért nem indult a gép, csak áramtalanítás után? és akkor is majdnem rögtön kikapcsolt amikor még csak éppen bejelentkezett a BIOS.
Ha viccelni lenne kedvem, akkor most hívnám Múldört és Szkálit...