az akkor nem arról szólt.
hol voltak akkor még magyarítások? legtöbb játékban még videók sem voltak.
egy játék 2 cd-n??? ritka volt az...
anno az IG magyar volt, gyönyörű animokkal(akkori technikához képest eszetlen jó CGI anomok voltak.), ez számított. Amikor az IG kijött, akkor mind grafikában, mind történetben vagy bármiben mérhető volt bármelyik más akkori TOP játékhoz. ÉS magyar volt.... nagyon magyar!. magyar fejlesztés, magyar szövegek, magyar HANGOK! magyar textúrák.... sorolhatnám még a magyar fejlesztésű Shift Károlyig:P
Gondolj bele, még MA is ritka a magyar szinkron.
Abban az időben magyar játék más nem nagyon volt... magyarítások pedig... na az se volt ilyen bővelkedően... Volt egy magyar Settlest 2-őnk, egy magyar UFO 1-2-őnk, duke nukemhoz hangok, meg pár embernek megvolt a magyar kyrandia. én ennyire emléxem.
aki magyarul akart játszani az választhatott: Revenge on xy, vagy IG.
Én mondom neked, akkor mindenki irigyelte azokat a "béna" színészeket.
Jó, persze mai szemmel egy Haegemonia mellet eltörpül szinte minden szempontból... de itt vagyok én oldgamer... tudom azt látni a játékban, amit akkor láttak benne:D
na, most egy kicsit elragadtattam magam... IG talán a legnagyobb dolog, ami miatt büszke vagyok, hogy magyar lehetek:P
egyetlen gondom volt vele mindig.... nem voltak feliratok... (nekem meg hangkártyám:(( )
anno részben az IG miatt vettem hangkártyát