• takysoft
    azokkal nem lesz gond.
    a ScummVM pedig egy halom játék futtatásához használható progi. főleg lucasgos kalandok de az évek alatt sokmindennel bővült a lista.

Más:

Na emberek 2 fontos megjegyeznifalóm lenne:
    -1- Az nem jó ha a server nagyra nő, mert akkor feltűnő... mi pedig nem warez team vagyunk, hanem pár egyszerű játékos, akik néha néha meg-megosztanak pár játékot egymás között(amik már általában amúgy sem kaphatóak magyarországon)
    én már akkor is nagyot néztem, mikor előszőr felkerült egy-egy nagyon új játék.. neveket hagyjuk... de a filmes dolog már tényleg túlzás...
    nem csak a tagokat kéne limitálni hanem a tartalmat is... könyörgöm, ne tegyünk már fel mindenféle új vacakot, amit amőgy is bárki bármilyen torrentról te tud szedni... a server lényege, hogy olyan ritkaságokat osszunk meg egymással, amiket amúgy semmi esélye másnak beszerezni.. pl a lucas gem collection, vagy a Toonstruck nem akarjuk ugye hogy a server tulajdonosai bajba jussanak...

-2- tekintve, hogy ez egy nyílt fórum... vigyázni kéne. mikor mit beszélünk nyíltan... pl a server tulajdonosa, a server pontos tartalma... egyesek kalandlistája... ilyeneket nem kéne... tényleg rossz irányba haladunk...

én még akkor is támogatom az acc-váltást, ha magam nem is kapok accot.. bár a napokban frissítem a listám, igyekszem kvalifikálódni...

UI: a server a fórum tagjainak egy legetősége, hogy megosszanak ritkaságokat EGYMÁSSAL!!! nem warez server, ahol arra megy ki a dolog, hogy minél több játék legyen. Én azt mondom, ismeretleneket ne vegyünk be.. én se az acc miatt kezdtem idejárni anno...

az üzemeltetőnek kb 5 percébe kerül hasára csapni és átírni a jelszót, majd elküldeni pár tagnak, akik majd úgyis tudják, kik azok akik megérdemlik.
    és például sosem adtam ki az accot senkinek pedig kérték páran...

gondolkozzatok a tagfelvételen, de egy jelszócsere senkinek nem árthat, aki megérdemi, úgyis megkapja a jelszót... sőt ezt akár rendszeresíteni is lehetne.. 2-3 havonta priviben...