The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-dezinformáció-
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Fel proletárok, munkára fel...

Munkahelyi gép: Hewlett-Packard HP Compaq dc 7100 CMT .:|:. Intel® 915 G chipset .:|:. Intel Pentium 4 540 (3200 MHz, FSB 800) .:|:. 512 DDR (400 MHz) RAM .:|:. 80 GB SATA .:|:. Intel® Graphics Media Accelerator 900 (integrált) .:|:. Intel Broadcom NetXtreme Gigabit Ethernet for HP (integrált) .:|:. 340W-os táp - Aktív PFC .:|:. Windows XP HUN SP2 .:|:. HP 1730 LCD (17", 25ms, 1280*1024/75Hz, analóg/DVI, Pivot-képes).
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Amúgy a suliban is utáltam az ilyen egynapos szüneteket, amik ugye óraelmaradással jártak (és a sima óraelmaradásokat is), mivel azokat szinte lehetetlen idõpontokban kellett pótolni. Jó példa erre az volt, amikor a zárthelyi dolgozatot megelõzõ nap, délután 5-tõl 4 óra pótlás volt abból a tágyból...
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Ez van, éljenek a sztahanovok! Munkára és kalandra feeeeeel!😉
Egyébként már készül egy hatalmas leírás a "Banki lakásköcsön igénylése" címû hardcore kalandjátékhoz, szigorúan megafanatikusoknak ;-)
Hamarosan közreadom.
Köszi.
Egyébként a Shadow of Destiny-t én is végigjátszottam egyszer, és nekem is nagyon bejött. Azóta is tervezem, hogy a többi befejezést is kihozom belõle... A grafikája finoman szólva elavult, de a sztori az ütõs, kalandjátékosoknak meg pont ez a lényeg.
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
indiana jones and the fate of atlantis (pluhi)
indiana jones and the last crusade (pluhi)
rama (pluhi)
Nem kellene egyszerre mind ofkorz.
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
MSI H370 Gaming Plus|Core i7 8700|32GB DDR4|Gainward RTX 3070 8GB GDDR6|SB X-Fi Titanium HD|XPG 512GB SSD|WD Blue 1TB SSD|WD Blue 6TB HDD|ZALMAN 600W
Már fel sem ismerlek, olyan rég láttalak <#idiota>#idiota>
Hogy megy a bolt?
Jó nyaralást! Mellesleg hova mész?
Kiléptem a melóhelyemrõl, szabad boldog ember vagyok és mindjár metyek nyaralni!!!!!! 😄DDDDDDDDDDDDD
Ti legyetek jóak!
() májusban lesznek akadozások, sry ne akadjatok ki pls!
www.extragyongy.hu
Asszem Still Life után megvan a következõ csemege😉
Off: Dungeon Lords-ot próbálta már esetleg vki? Érdemes belekezdeni?
Flért a BS3 2. cd je és a Myst3 4. cd-je is. via_mala, ha leszedted õket, rögtön törölheted is.
Gyorsan húzom is lefele a cuccost.
Éppen keresztapámnál állítom be az új adsl kapcsolatát és gyorsan felnéztem ide.
Mondjuk érdekes, de innen nem tudom elérni az ftp szerverünket. Imyke jutott rögtön eszembe, aki hasonló problémával kûzd.
Újabbak azért nincsenek a listán, mert nem nagyon van idõm mostanság ilyesmikkel játszani. Valahogy jelenleg jobba leköt a hülye szokásom, a (fõleg szerepjátékok) fordítás...
A lista:
Alone in th dark
Alone in th dark 2
Darkseed
Day of the Tentacle
Discworld
Discworld 2
Dragon's Lair
Dune
Gabriel Knight
Goblins
Goblins 2
Goblins 3
Leisure suit larry 1-7
Legend of Kyrandia
Legend of Kyrandia 2
Little Big Adventure
Maniac Mansion
Monkey Island
Monkey Island 2
Police Quest
Sam & Max
Space Quest
Nem kalandjátékok, amikkel nagyon szívesen játszottam:
Lands of Lore
Eye of the beholder sorozat
Wizardry 7
Bad Mojo Redux
Darkseed
Harvester 3CD
Post Mortem 2CD
The Watchmaker
On:
Szépjónapot.