• LezLee
    Mi a fene, nem járok erre pár hétig (na jó hónapig) és már új szerver is van? És jól látom, hogy rajta se vagyok a listán? Most majdnem megsértődtem :) Mindenesetre tény, hogy jó ideje semmi életjelet nem mutattam, de ha még rémlik valakinek a nevem, akkor szívesen fogadnám tőle az új szerver adatait. És ünnepélyesen bejelentem, hogy többször benézek ide, mert a rengeteg új tag mellett, azért vannak még itt "öreg rókák" is, akiket jól ismerek :)
    Ezúttal is üdvözlöm az összes új tagot, és támogatom azt az ötletet, hogy valahol maximalizálni kéne mostmár a tagok létszámát, mert a nagyszámok törvénye ugye.

Ja és előre is köszönöm az új szerver adatait, bárki küldje is :))

Visszatértem :)

Ja egy kis érdekesség: annak idején még jóval a szerver létezése előtt, megtaláltam ezt a topikot, és elkezdtem sírni, hogy nekem még nincs meg a játék, és hogy milyen jó lenne, és mennyien dicsérték, és nincs-e meg valakinek? Erre jelentkezett Mimacska. És az egyik ötlete az volt, hogy felrakja egy szerverre a TLJ-t. Hú mondtam király, és valahogy felmerült az ötlet, ahogy egyre több jelentkező jelent meg, hogy legyen ez a szerver hosszú távon a kalandbarátok játékcserélő szervere. Szóval így keletkezett ennek a szervernek az ötlete, és akkoriban nem gondolta senki, hogy ennyire ki fogja nőni magát a dolog. Most már ott tartunk, hogy limitálni kell a taglétszámot. Szóval nem akartam senkit sem untatni, nem muszáj elolvasni amit írtam, csak gondoltam ha már szóba került a szerver jövője, akkor érdemes megismerni a múltat is.

Bocs a regényért, de hát régóta nem jártam erre és szófosásom van.

Üdv minden tagnak!