Most őszintén sajnállak :-)
Belegondoltam és borzalmas lehet.
Ennek apropóján megosztom egy álmomat. Úgy 18-20 év körül lehettem, a legnagyobb züllős piálós korszakomban éppen, amikor egy este nagyon éles álmom volt. Ez ritka mivel többnyire nem-, vagy csak nagyon zagyvaságokat állmodom.
A lényege az, hogy valami bíróságon voltam vádlott és a bíró ítéletet hírdetett miszerint be kell űltetni a karomba egy antialkohol tapaszt (ilyet űltetnek be az alkeszokba, ha önként vállalják). Térdrehulva rimánkodtam a bírónak, hogy ne tegyék, de már jött is az orvos és hozta a beültetni valót. Innentől egy hatalmas könyörgés, rimánkodés és sírás-rívás volt az álom ("Ne tegyék tönkre az életemet!!!)", addig míg fel nem ébredtem. Már majdnem dél volt (nyáron történt). Hihetetlenül kikészültem az álom hatására és amikor felébredtem még akkor sem tudtam elhinni, hogy "megmenekültem". Még órák múlva is ki voltam készülve idegileg :-)
Még elképzelni is szörnyű volt abban az időszakban, hogy ne igyak a haverokkal. Akkor mindenapos volt a sörözés és az ezzel kapcsolatos bulik, csajozások. Szinte láttam magam, ahogy gubbasztok egy söröző asztalánál, miközben a többiek vidámmá isszák magukat és közben lesajnáló tekintetekkel méregetnek.... brrrrr...