The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hová tünt a #6402-es beírás? Ki törölte? Mirõl szólt?
Hátha tud valaki válaszolni.
Friends-et most néztem minap végig negyedszer... + amit tv-ben láttam😄
Szemét módon megunhatatlan😄
[merlinw.org]
A Friends-el kavarok...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2005 ® - Második számú honlap
Minden csak viszonyítás kérdése...
Nekem tetszik. Lesz magyarítása? Lesz. Miért? Mert nekem tetszik...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- én már a teljes sorozatot láttam, 2x. <És nem a TV3-on...>És nem a TV3-on...>
Ha még nem hallottál róla, a Joey sorozat a Friends Joey-jának további életét dolgozza fel. Az utolsó Friends rész után Joey LA-ba költözik hogy "karrierjét" egyengesse... Poénhegyek😄
[merlinw.org]
http://www.computer-games-station.com/video-games/9903.htm
http://www.pclife.hu/index.php?op=showarticle&article=270
Ez egy kis rövidke nyálcsorgató elõzetes...a...nézzétek meg mirõl😉
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
A SpyBot-nak van egy rezidens része (TeaTimer) amely egy felugró ablakban figyelmeztet ha valami írni akar a registry-be és én eldönthetem, hogy engedem-e vagy sem.
Nos, be lehet-e állítani ezt úgy, hogy ne kérdezzen, hanem tíltson minden registry módosítást alapból, semmiféle felugró üzenet ablak nem kell. Megmondom miért. Internetszobában, nem szereti az agyatlan tömeg ha felugrik egy ablak, ha pedig felugrik rögtön ráklikkel, hogy igen, menjen minden. El sem olvassák. Tehát kellene valami ami a háttérben mûködik.
Ilyen volt a régebbi adaware segédprogramkja az ad-watch (ami csak a fizetõs verzióhoz volt, de warezon beszereztem). Ezt be lehetett úgy állítani, hogy mindent blokkoljon a háttérben.
Ha pedig nem lehet a SpyBots-t erre rávenni, akkor van-e valamilyen más program ami így mûködik, vagy esetleg megvan-e valakinek az új adaware teljes (fizetõs) verziója, amiben az ad-watch benne van?
Na jó hosszúra sikeredtem...
Figyusz, az Xpress fórumon egy emberke szintén keresi,próbáld meg elérni. Neki van valamennyi (bár azt hiszem, csak video kazettán). De hátha van egyéb ötlete.
Hát én is így vagyok: tulajdonképpen csak a Magnumot nézem a tv-ben, meg sem tudnám mondani mit láttam ezen kívül utoljára. (Mégis: a Megasztárt.) Annyira szenny meg agymosás ez a hülye tv, vááá. Spectrum, Discovery, National Geographic hármas a legjobb adó.
Sajnos nekem nincsenek az általad említett tv-ripekbõl.
Dc-n elég sok rém rendes rész fenn van.
Újra megy? De kár, hogy nincs kábel tv-nk. Amióta elköltöztem otthonról csak az a bizonyos 3 szennycsatornánk van. Tudjátok az egyiken egy dagadt cigány trágárságait "kell" nézni/hallgatni. A többin pedig ugyan ez csak pepitában. Leszoktam a tv nézésrõl, de szoktam nosztalgiázni. Hétvégén hazajárok, felpattanok anyám szobabiciklijére és közben szörfözök a csatornák között. 25 magyar nyelvû csatorna, meg vagy 30 külföldi. Letekerek ötven kilómétert és feltöltõdök tv-nézés élményével.
Én az X akták elsõ évfolyamának mind a 24 részét szereztem meg tv ripben. Természetesen a magyar nyelvût. Ha kell esetleg valakinek, egyesével feltehetem majd a szerverre. Megvan még a rémrendes család vagy 10 része, bár ebbõl érdekelne az összes, ha valakinek esetleg megvan.
Na meg megvan a South Park elsõ 4 évfolyamának összes része magyarul. Ez is tv rip de nézhetõ.
Amit keresek már vagy 5 éve az a Twin Peaks részei. Na az isteni lenne ha egyszer meglenne.
Nem témába vágó, de lenne egy kérdésem, hátha tud vki segíteni:
Nemrég ugyebár újrekezdték a Magnumot a Viasat3-on. Azt akarom kérdezni ezzel kapcsolatban, hogy nem látta-e valamelyikõtök véletlenül ezt egy ftp szerveren, weben, vagy vhol Tv-rip formájában? (mint pl. a Sliders esetében).
Egyébként én nyertem: 417 találat, de jelentõs része (kb. a fele) a Flashget dolgait tartalmazza.
Scan Results:
scan start: 2005. 02. 23. 18:49:23
scan stop: 2005. 02. 23. 19:14:22
scanned items: 175199
found items: 417
found and ignored: 0
tools used: General Scanner, Process Scanner, Hosts scanner, LSP Scanner, Registry Scanner, Cookie Scanner, Browser Defaults, Favorites and ZoneMap Scanner, Browser Scanner, Disk Scanner
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
Viszont ez jó (ezt használom én is):
Név: David Marler
Kód: 6931-F91F-8FBB-DA68-0DDD-C5BD-E7E7-FCB7-FE07-4BFF
Viszont, LiveUpdate-re ez sem jogosít fel. <#schmoll2>#schmoll2>