• Axon
    Tudom, hogy álmatlanul forgolódtatok mostanában, de most végre meggyugtathatok mindenkit, hogy végre sikerült elindítanom a GK3-at :-)
    Az otthoni gépemre is feltelepítettem és már indításkor jólesően tapasztaltam, hogy elmarad az eddigi hibaüzenet. Aztán kérte az eredeti cd-t. Nem borzolom tovább az idegeket. Annyi történt, hogy full install és a 3 db cd teljes data könyvtárának felmásolása után, kimountoltam minden cd-t és ezután indítottam a programot. Ezért kereste az eredeti cd-t. Ezután bemountoltam neki az elsőt és simán indult. Érdekesség, hogy ezután viszont már bármikor el tudom indítani a játékot a bemountolt cd nélkül is. A lényeg csak az, hogy a legeslegelső indításnál legyen bemountolva nekije. Legalábbis nálam.
    A munkahelyi gépen továbbra sem megy. Én codec problémára gondolok, mivel a legelején bejátszik valami kis filmecskét, gondolom a kiadó, vagy a készítő csapat reklámanimációját. Talán ez zavarja össze szegény munkahelyi gépemet, azért küld hibaüzeneteket.
    Az érdekesség, hogy melóhelyemen klite codec pack van fent, az otthonin pedig klite megacodec pack.