The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont megnéztem a NWN kiegészítõit. Sajnos otthon vannak, így leghamarabb hétfõn tudom feltenni õket. <#sir>#sir>
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
De régen is játszottam már a IWD1-el. Bár már akkor is volt hozzá magyarítás, az még messze állt a 100%-tól. Már a legelején találkoztam angol mondatokkal. Bár biztos vagyok benne, hogy nem lineárisan fordították a szövegállományt, hanem külön egységekként.
1. Tibia
2. White may
3. Humoros és aranyos képek
4. BogyóKatica
5. Star Wars: Knights of the Old Republic 2
Na, ez lent lesz holnap reggelre. Már vagy 4 napja jön.
Arthur's.Knights.II.The.Secret.of.Merlin.English.(CD3)
Különben is egész évben kényeztetjük egymást, miért várnánk ajándékot😄 Itt egész évben karácsony van😊<#finom>#finom>
[merlinw.org]
NWN zupi lenne köszi, sok jót hallottam róla, látni még nem láttam. Annyit tok róla hogy 3désBáldurszGét😊
[merlinw.org]
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |
Az SG-nek kellene oldalra csinálni egy kis tartalomdobozt amibe bele lehetne írni a fontosabb fórumtörténéseket😊
Bocs, hogy csak most kívánok sok jót, de tennap éjszakáztam, és most tértem magamhoz 😊)
A legutolsó (1.65) Patch-re optimalizálják a magyarítást.
A fordítás jelenlegi állása:
Engine 60-70%
Aurora Toolset 60-70%
Párbeszédek
Az alap NWN kampány Elkészült Összes
1. fejezet: 259 259
1E fejezet: 30 30
2. fejezet: 273 274
2E fejezet: 117 119
3. fejezet: 18 147
4. fejezet: 0 60
A SoU kiegészítõ Elkészült Összes
1. fejezet: 147 147
Közjáték: 80 80
2. fejezet: 34 34
A HotU kiegészítõ Elkészült Összes
1. fejezet: 0 157
2. fejezet: 0 191
3. fejezet: 0 72
===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>#wilting>
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Információ
Newerwinter Nights: Shadows of Undrentide (1. hivatalos kieg)
Információ
Newerwinter Nights: Hordes of the Underdark (2. hivatalos kieg)
Információ
www.extragyongy.hu
Macsek: Szívesen, üres lemez is próbáltam feltölteni, de mindig fennakadt a tûzfalon...😊
[merlinw.org]