• takysoft
    tegnap este kipróbáltam a Psychonauts-ot.
    ma is nyotam 4-5 órán keresztül.
    Tyűha... rég nem volt a kezeim között ilyen fenomenális játék. A magyarítás is egész jó lett, igen szépek a textúramagyarítások.

A játék irányítása egy picit nehézkes(max sensivity-n is lassan fordul, fel-le nézegetés még lassabb), de nagyon ott van. picit buta ez az akció-kalad párosítás, de valahogy LBA-ban is szt szerettem.(eddig igazán nehéz csak az Über-fő Cenzor volt)

Eszméletlen történet egy eszméletlen világban!
    Mindenkinek kötelező darab. Annyira egyedi, hogy valami hihetetlen. Majdnem azt mondtam, hogy a világon nincs még egy hasonló játék, aztán eszembe jutott az LBA, ami a személyes kedvencem, de lehet, hogy nem sokáig. ez egy remek játék, most tanulok levitálni, de alig várom, mi következik.

Persze az asszony mára már eltiltott
    Persze azért ős is szeretem és vele is törődni kell, olyan, mint a Sims
    Csakhát mára letoltott, talán majd holnap.

Aki teheti isnstall, patch(1.02), crack(1.02), magyarít, azt PLAY!
    Sajna 5 cd, én SMSWEB-ről kaptam le, be akár dc-s vagy, akár eMule, akár torrent, garantálom, hogy megéri.
    Iszonyú szép a grafika is.
    bocs, hogy hosszú lettem, de nagyon a hatása alá kerültem. Sosem komáltam a dark, gothic, noir játékokat, inkább a gyerekesebb monkey island cuucok, ez meg pont egy ilyen perfekt világban van. Komolyan, KIPRÓBÁLNI! A szavam a garancia, hogy a játék NAGYON ott van!