• IMYke2.0.0.0
    De azért megnézted azokat a remekbeszabott képeket, ugye?

MIMACSKA-nk: Átkellett térnem az undormányos Windows XP-re, és este 9-kor derült minderre fény... a VGA-m nem volt hajlandó azt csinálni, amit kértem tőle.
    XP alatt már minden megy rendesen, de csak most ismerkedünk... Eddig még ő a furfangosabb :))) Persze, én sem vagyok kezdő, eddig is angol nyelvű oprendszerrel dolgoztam stb. stb., szóval elvagyok.
    A NOLF1 megvan, de - mint azt mandm barátomnak is írtam, [egyébként ajánlom figyelmetekbe, jófej a srác!] - sajnos, az egyetemi kollégiumom kimenő forgalmat tílt, nem tölthetek fel sehová szinte, a maximális kimenő adatmennyiség: 500MB
    Sajna, ezért vagyok "ingyenélő" az RPGFTP-nken. S ezt kompenzálandó - s talán, szerénytelenűl mondhatom, amúgy is ilyen vagyok - segítek ott ahol tudok, minden másban.
    Kérlek, ne haragudjatok rám, nem rajtam múlik.
    Ha mondjuk egy 3/4 évvel ezelőtt állunk neki egy RPGFTP-nek, akkor csak úgy ontanám a cuccokat (T3 - 10Gbites kapcsolat)...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------