• via_mala
    Ezexerint csak annyi volt a gond, hogy letetted a tetris-t a tálcára? Vagy a mount-olás és az emu indítás sorrendje volt a hiba?

Kipróbáltam tegnap a Dark Fall 2 Lights Out-ot. Hááát, nem valami nagy durranás. Elég közepes képek, ráadásul állóképek, nem pedig 360°-os körképek, mint pl. az Echo-ban, felirat meg nincs. A történet az elején még nem valami hű de hátborzongató, a tárgyakat meg csak nézegetni lehet, idáig egy szem floppy-t sikerült felvenni, meg van nálam egy lámpa már a játék kezdetétől. Azt sem értem hogy miért a napló lapozgatásakor sikerült egyszercsak ott-teremnem egy új helyszínen, ahol aztán azt a floppy-t megtaláltam. Egy dolog ami tetszett: a hangefektek, de ez még nem menti meg a játékot. Lesz ez még később jobb is, vagy végig ilyen marad?!

Na meg kipróbáltam a Still Life-ot is még korábban. Szerintem grafikailag visszalépés a Syberia-khoz képest, bár ha jól tudom ez nem Sokal játék, csak a Microids a közös bennük. A történet érdekesnek tűnik, a karaktereknek határozott jellemük van, a feladványok nem tűntek vészesen könnyűnek, bár nagyon bonyolultak sem voltak. Amennyit eddig játszottam vele, az tetszett.