The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Nos, tényleg nem nekünk való hely az... <#hehe>

===============================
.:i2k:. melóból: <#wilting>

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Na, akkor én is benézek, wazz...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

LezLee
Hát én is belenéztem ebbe a Bogyókakiba. Egy szó jutott eszembe a hihetetlenül színvonalas, és intelligens párbeszédeket látva: szánalmas. 😊))) Persze lehet, hogy én is túl hülye vaok hozzá, mint Axon 😊)
Atomreaktor
😉 Pedig télleg jók tudnak lenni az ilyen rpg-k. Gondolom a belcsíny nagyon jól sikerült.

Axon
Láttam a Tibia-ból képeket. Elõször azt hittem, hogy csak valami vicc, de aztán rá kellett jönnöm, hogy azok tényleg a játékból valók és ezzel tényleg játszanak...
Egyébként nem szokásom más játékokat minõsíteni. Tudomásul veszem, hogy nekem sok nem tetszik, de attól az még millióknak lehet kedvence. Nekem is vannak olyan kedvenceim amivel szinte senki nem játszik és nekem sem esik jól ha valaki megpróbálja lehúzni. A Tibiaval kapcsolatban is csak elcsodálkoztam a népszerûségén...

Axon
Bevallom, hogy én is belenéztem a bogyó-ba, de érteni én sem értettem. Vagy túl hülye vagyok, vagy nagyon okos <#kacsint>
A Wehrmacht, Waffen SS topicba is bekukkantottam, enyhe kíváncsiság és egy adag perverziótól hajtva. Meglepõdtem mert 2 képet is találtam a topicban. Mindkettõ egy magyar Nimród önjáró légvédelmi ágyút ábrázolt, mivel pedig az én fiamat is Nimródnak hívják így gyorsan lementettem õket <#circling><#vigyor0>

LezLee
Már elkezdtem szedni, de azért köszi. Remélem azér hétfõig leér 😊)))
Atomreaktor
Mondjuk a Tibiára is kíváncsi lennék, próbálta már vki?

Wanted
A Baldurs Gate 1. része megvan. Hétfõn tudom feltenni, ha addig nem tudnád megszerezni.

I7 9700K | ASUS MAXIMUS XI CODE | 2X8GB PATRIOT VIPER RAM | ASUS STRIX GTX 1080TI | ASUS PG279Q | Playstation 4 PRO |

IMYke2.0.0.0
Sztárolós topikkal nem érdemes versenyezni... sõt, versenyezni egyáltalán nem érdemes.

MerlinW
Azt az elsõ helyezetet sosem értettem, pedig belenéztem...😄

[merlinw.org]

Axon
Ja, a bogyók ellen semmi esélyünk <#boxer><#wink>

Axon
Ha már a modoknál tartunk és off-oknál. Tudod hány órát/napot vett már el a Total Challenge 2 mod az életembõl? <#vigyor0>
Hihetetlen szupi az a mod. Ha véletlenül látnád valahol a 3. és 4. részét gondolj rám és légyszi cibáld le nekem <#help><#wave>
on

Asszem ezek multi-módok.

IMYke2.0.0.0
BG2: The Darkest Day letölthetõ még:SGS File Vault

Atomreaktor
Lol😊

Waffen ss és bogyókaticát az életbe nem elõzzük meg. 😊)

Axon
Legnépszerûbb témák
1. BogyóKatica
2. Wehrmacht, Waffen SS
3. Tibia
4. World of Warcraft
5. Football Manager 2005
6. America's Army
7. White may
8. Star Wars: Knights of the Old Republic 2
9. Call of Duty
10. Longest journey

Felkerültünk a 10 legnépszerûbb topic közé :-)

IMYke2.0.0.0
Az szar mod.

IMYke2.0.0.0
Baldur's Gate 2: The Darkest Day - nem hivatalos küldetéslemez

És van még egy! 😊)
ModAngelsOfDeath.rar 32.87 Mb data: 26/05/2004

Na, vége a gyereknapnak, nem offolok tovább! 😊

És ez? 😊
Vampire: The Masquerade - Redemption » Mods
clan_sabbat_mod3.rar 5.94 Mb data: 28/03/2003

IMYke2.0.0.0
Végülis, helyhiány esetén, törölhetõ a TLJ is.

Atomreaktor
DC-rõl kéne leszedni, ott tuti nincs bukta, csakhát mire lejön...

IMYke2.0.0.0
Az az a bizonyos non-official expansion.

Atomreaktor
Nem igaz, hogy nem tudok írni.<#confused>

Axon
3.5 giga szabad hely van a szerveren.

Atomreaktor
Syberia 1 meradhat, többit sztem is lehet törölni, midegyik megvan vkinek és feltoljuk hamar, ha gond van.

És ez? Baldurs Gate 2-The Darkest Day.exe 266.22MB

Axon
Rendben KOTOR I-et és a Police Quest-et törlöm.
TLJ egyelõre marad Imyke nyomós érvének köszönhetõen.

IMYke2.0.0.0
Baldur's Gate 2 amúgy 4 + 1 CD-s. Az 5. CD a Collector's Editionben van.
A küldetéslemeze + 1 CD.

Bazz! 😊) de hülye vagyok! (közben néha dolgozom is) Ejjj! 😊))

Axon
Csak a kíváncsiságot szerettem volna felkelteni. Parancssoros ftp-t használni, egyrészt gyötrelemnek tûnik a csili vili grafikus felületû letöltésvezérlõk után, másrészt egyfajta katartikus hatalomérzetet kelt, na persze ha már jól kiismertük benne magunkat <#vigyor0>
Félreértés ne essék, de én sem szívesen használok ilyen programokat. Sajnos engem is elkényelmesített a grafikus felület <#sniffles>

IMYke2.0.0.0
Baldur's Gate 2: Shadows of Amn (ez az alapjáték), azaz: SoA
Baldur's Gate 2: Throne of Bhaal (ez a küldetéslemez), azaz: ToB.

LezLee
Ez csak 1 kieg. A SoA az a BG II alcíme.
Baldur\'s Gate II - SoA + ToB expansion 3171 Mb

LezLee
Kotor 1-et már múltkor le akarta valaki törölni, csak én szóltam, hogy nekem kell. De mivel én már leszedtem és más nem jelzett, úgyhogy szerintem nyugodtan lehet törölni.
Szerintem a police quest is mehet törlésre.
A Syberia 1 még szerintem várjon, mivel többen is kérték, és még senki nem jelzett vissza, hogy kipróbálta volna.
Szerintem a TLJ is mehet le, mert már régóta senkinek se kellett, és van itt pár egyén (MAD, Wanted, és én) akinek szinte semeddig sem tart feltolni újra, ha a szükség úgy hozza.
Axon
Igazad van. A fordításra nem is gondoltam, pedig igazán nagy durranás lesz ha elkészül.

IMYke2.0.0.0
A második, általam említett az egy non-official expansion, aminek ráadásul eléggé nehézkes a telepítése a BG2-re.

IMYke2.0.0.0
BG2-nek egy kiegészítõje van.

IMYke2.0.0.0
Hú, de titokzatos vagy ma... <#hehe>

Sorry!!! Vissza az egész. 3.2GB a BG II a 2 kiegészitõvel!!!

Axon
Csak olyan ftp programmal, ami hajlandó parancsokat is elfogadni.
Ajánlom például az:
ftp
programot <#vigyor0>
Ezt most komolyan mondtam, nem viccnek szántam. Az FTP programban az a jó, hogy mind windows, mind pedig Linux alatt is megvan. Hátrányai pedig... aki használta már az tudja <#vigyor0>

IMYke2.0.0.0
Igen.

IMYke2.0.0.0
TLJ maradhat - már csak azért is, mert a következõ hónap közepétõl indul a fordítási projektje... Ha Isten is úgy akarja.
S hátha van, akinek kell majd, valamelyik CD-je hibás etcetera...

LezLee
Az én torrentem neve: Baldur's Gate + Tale of The Sword Coast. Szerintem ez az 1. rész plusz a kiegje, nem?
IMYke2.0.0.0
Sok lúzer júzer a Baldur's Gate alatt már csak a 2. részt érti!
Lehet, hogy a két rész lapul a különbözõ méretek alatt!

Axon
Törlésekrõl:

KOTOR I - azt mondtuk, hogy a 2. rész ennek a helyére kerüljön, ha már nem kell akkor törölhetjük
POLICE QUEST - Nem tul régen van fent, ha valaki még tölti akkor szóljön
SYBERIA 1 - nem tudom ki(k) kérték, de nem jött visszajelzés, hogy valaki letöltötte volna, pedig nagyon érdekelne, hogy másnak is mûködnek-e az ISO-k

-----------------------------------------------------------------

TLJ - Azt mondtuk, hogy az elsõ 2 cd-je állandóan fent legyen, de már nagyon régóta nem töltötte le senki (kérdés, maradjon-e továbbra is fent)
LUCASARTS CLASSIC GEMS - Pluhi javasolta állandó anyagnak az ftp-re, mivel megaklasszikus és elég sûrûn igény lehet rá (személy szerint egyet értek, bár az is igaz, hogy mérete miatt nagyon könnyen újra feltölthetõ) (szavazzatok!)

LezLee
4,5 Gigaaa??? <#wow2> Nekem 3,9 kieg.gel együtt. Akkor lehet rosszat szedek????
LezLee
😊) Hát ha lesz rá igény, szívesen feltolom majd. Úgyhogy neked +1 nap 😊)