Végre sikerült megnéznem a Nautilust.
Az otthoni gépemre tettem fel, amin eddig még nem volt. A telepítés kb. 25 %-nál járt amikor kiírta, hogy a WinXP kéri az eredeti telepítő lemezt mert létfontosságú fileok felül lettek írva. Én nem adtam neki, hanem azt mondtam, hogy maradjanak azok amik most lettek telepítve.
Ezután elindítottam a nautilust és simán ment minden. Aztán feltettem a patch-et is, de nem vettem észre változást, ment minden úgy mint az előbb.
Amit még megjegyeznék, hogy amikor új játékot indítok, akkor elkezd lejátszani egy kis filmecskét, nos ezt úgy teszi, hogy alul marad egy kis csík, ahol látszik a menü. A film kb. a képernyű 4/5-ét foglalja el, alatta viszont megmaradt a nyitó képernyő menüje.
Nem tudom, hogy neked írt-e ki hasonlót telepítéskor. Na meg egyáltalán hogyan lett telepítve az XP-d, mert ha esetleg nem cd-ről, hanem fel van másolva a vinyóra, akkor neked nem jelenik meg hasonló üzenet, hogy tedd be a telepítő cd-t mert felül akarja írni a telepített fileokat, hanem egyből telepíti is. Így lehet, hogy a Nautilus telepítette fileokat egyből felülírja az XP.
Más tippem nincs.
Azt megjegyezném, hogy amikor a melóhelyemen teszteltem a programot, akkor nekem is voltak problémáim, bár többnyire kifagyott. Talán a hangal volt valami mert mindig akkor fagyott ki, amikor játékindításnál beszélni kezdett a program. Talán próbáld meg először kikapcsolni az összes hangot.