Úgy néz ki hogy mégsem lesz igaz az a jövendőlésem, hogy az idén nem megyek el nyaralni.
Nagyon úgy fest a dolog, hogy anyám az RTL-Klub "világ 7 csodája" sms játékán nyert egy egyiptomi utat. Tegnap telefonáltak neki az RTL klub-tól. Még mindig nem tudja elhinni. Szegénykém még életében soha nem nyert semmit. Azt mondták, hogy minden héten kisorsolnak 2 nyertest. Most volt talán az 5. adás (én nem szoktam nézni azért nem tudom) és még lesz kettő, hogy kilegyen a hét (matek zseni is vagyok ). Ezután a 14 nyertes egy közös hepaj kíséretében megkapja a nyereményt.Ha mindez igaz, akkor anyus engem akar elvinni mivel két személyre szól a nyeremény.
Remélem nem sújtanak azzal, hogy valami idióta sztárocskával közösen kell utazni mert az szörnyű lenne. Gondoljátok el amint például azzal a dagadt cigánnyal, győzővel csámpázunk éppen az egyiptomi bazárban, aztán minden arab ölelgeti a "teství'r"-t. Vagy csonka pici amint reggelente a ding-ding-dong-al ébreszt és ezért kénytelen lennék beásni őt nyakig a homokba. Habár lehet, hogy Bódi Szilvit sorsolnák mellém, akarom mondani az ölembe. Anyámat befizetném gyorsan egy egész napos sivatagi tevegelésre, én pedig berángatnám Szilvit valami jól záródó üres szarkofágba..... hmmmm.... nyam-nyam-nyam...
Hajjajj.... Afrika.... meleg, homok, négerek, piramisok és arab terroristák... csak jó lehet