The Longest Journey

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dettó! 😊
Ami még nagyon szép kaland, az a Sentinel. Eszméletlen szép 3D-s környezet. Csak hát a feladatok. A Schizm készítõi csinálták, de ez legalább nem annyira nehéz, mint a második része volt. Ott már matematikusnak is kellett lenni lassan (írták anno egy topicban).

Axon
Egy darabig én is elszórakoztam vele. Nem kifejezetten a klasszikus kaland kategória, inkább kicsit arcade jellegû, de nem rossz.

Viszont kipróbáltam az általad ajánlott Pirates-t. Nagyon tetszik. Elkészült hozzá a magyarítás is, így én már teljesen magyar nyelven élveztem a játékot.

Felõlem mehet az Alice. Jó kis progi amúgy.

Axon
Ha nem kiabál senki, akkor nyugodtan.

Axon
Ha csak az elsõ részt venném figyelembe, akkor már most megejthetném a 2005. december 31.-i beszámolómat az "év játéka" kategóriában. Mivel jelentõsen változtattak a teljes játékon (3d-s környezet, meg állítólag még harcolni is lehet majd) így már jóval óvatosabban kell nekilátni a felfedezéséhez.

szotyimutyi
Ha nem kell már az Alice, leszedhetem?

gamershell

2005 10/01 DREAMFALL LONGEST JOURNEY 2 PC (forrás gamersgell)

Asszem, a pár nap múlva megjelenõ (ha minden igaz) Dreamfall:The Longest Journey 2. lesz. 😊) Mármint az év legelsõ feltöltése. Már persze, ha lesz hely a szörveren.😊)

Axon
2004 úgy látom kivesézve <#vigyor0>
Jöhet a 2005. Mondjuk jöhet egy ádáz kûzdelem "2005 elsõ feltöltése" birtoklásáért, vagy "2005 elsõ kalandjáték híre" címért <#nyes>

LezLee
ÓÓÓ, most komolyan meghatódtam 😊)))

Még a végén zavarba jövök
<#idiota>
Ryleh
thx...sajna én nem tudok segiteni...😞(

mandm
A 2004. év nyalása ....
....Talájátok ki! <#beka3>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

MIMACSKA
😄DD

2004 év LezLee-je = LezLee

😄DD

www.extragyongy.hu

LezLee
Na látod! Én nem felejtkeztem el rólad 😊))
Hiszen mégiscsak Te vagy a legfontosabb láncszem a gépezetben! 😊
MIMACSKA
Hááát már éppen be akartam írni!!!!!! 😄
Azt hittem már csak egymásnak nyaltok! <#vigyor3><#bohoc><#zavart1><#szomoru1>

www.extragyongy.hu

LezLee
És ami a legfontosabb:
A 2004. év ftp tulajdonosa: MIMACSKAAAAAAA!!!!!

(Na jó, ez kicsit feltûnõ nyalás volt, de "nyalni" sosem árt <#papakacsint><#idiota>)
mandm
A 2004-es év fóruma: "The Longest Journey"

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Axon
Igen, elkezdõdött a fordításának elõkészülete. A program amivel a szöveg állományokat ki lehet csomagolni - majd pedig be - már elkészült. Még be lehet szállni a fordítók közzé. Imyke2000 osztja szét a fordítandó anyagot.

Axon
Üdv mindenkinek az új évben!

MIMACSKA
szasz!!!! BUÉK!!!

www.extragyongy.hu

Ryleh
UUUUU de gáz leszek!!!!!!
DE!!! ...probálkozott is vki esetleg ennek a gyöngyszemnek a magyaritásával??...thx...azaz köszi a választ😊))

MerlinW
BUÉK lányok, skacok! Mától újra itt <#wave>

[merlinw.org]

szotyimutyi
Boldog új évet mindenkinek!!!!!!!!

LezLee
Kaland(játék)-al teli Boldog Új Évet Mindenkinek!!!
És legyen mindenkinek az újév elsõ napja a legrosszabb! 😊))
BUÉK nektek és köszönöm! 😊))

szotyimutyi
Hali! IIIIgen!!!!!!!!!!<#szeret>

Atomreaktor
BUÉK emberek!!
Ti is otthon punnyadtok?😊

Én igen😞
Lol<#vigyor2>

reaper4
"Az év felfedezettje: M.A.D. és az õ munkahelyi sávszélessége." <#taps>

ez 1 állat! naon jó

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

pluhi
"Sajnos a legjobb képek életlenek lettek."
<#vigyor> Kira mondat.
Sok eszemmel levonom a következtetést: nem digi géppel készültek.

Az év felfedezettje: M.A.D. és az õ munkahelyi sávszélessége. <#nyes>
Axon
Sajnos a legjobb képek életlenek lettek. Túl közelrõl lettek fotózva. Az oldalra próbáltam a legjobb - plusz egy életlen - képeket összeválogatni. Az érdeklõdõk megnézhetik, de önálló oldalt nem szándékozok készíteni.

off: Az egyik haveromnak a nyáron született a kisbabája. A fia neve Tóth Ákos és õ megvette a tothakos.hu domaint és ott egy komplett kis személyi kultuszt (nem rossz értelemebn mondom) alakított ki. Nos van akinek ez nagyon tetszik van aki tulzásnak tartja. Én nem nyilatkozom, mivel - mostmár - tudom milyenek az apai érzések és meg tudom érteni, viszont azt is tudom, hogy a fiam születése elõtt mit gondoltam az oldalról...

pluhi
Az év feltöltõje?<#vigyor>
Amúgy gratula a porontyhoz.
Ja, és sikerült néhány durván életlen képet összehoznod <#csodalk>, a helyedben cserélném õket, pláne ha digi masinád van.
Axon
Ma csak délig dolgozom, így 12-ig vagyok csak netközelben ezért én már most:

Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!

Lehet csinálni egy számadást kinek mit hozott a 2004-es év, de ebben a topicban fõleg a kaland játékok a mérvadók így ezekrõl érdemes egy kis összefoglalót készíteni.
(nem emlékszem mindenre, de megpróbálom összeszedni a gondolataimat.

Az év kalandjátéka: Syberia 2
Az év kedvence: AGON
Kedvenc "magyarított" játék: Grim Fandango, Monkey Island 3
Az év legkedvesebb beszerzése: Blade Runner, Sanitarium
Meglepetés beszerzése: Contract Jack (azért mert nem is tudtam, hogy létezik)
Az év akciókaland beszerzése: Blair Witch Project 2
(nagyon) Örültem nekik: LBA1, LBA2, Goblins1, Goblins2, Monkey Island 4, Post Mortem)

(Ennyi, persze most csak ami hirtelen eszembe jutott, nem túl jók a kategória megfogalmazások sem és ki is lehetne egészíteni néhánnyal.)

Axon
Igen, tegnap egy kis gond volt az uw-vel, de ma már tökéletesen mûködik.

Nálam csak "dirketlink"-re jelent meg, de akkor kitûnõen. (opera v.7.54)

😊)Ejha! Szép kis oldal,kommentekkel. 😊 Mégegyszer gratula! Sok boldog éveket Nektek!

No, vagyok!....és bujék mindenkinek.

Visszaolvasok.

MIMACSKA
nemnálunkvan 😄D

www.extragyongy.hu

CrucifX
Istenien aranyos, gratulálok 😉

Axon
Az ultraweb szerverével van a gond. Nekem is hol bejön, hol nem, de a többieknek sikerült megnézniük, így az oldallal semmi gond, az uw meg majd csak magához tér.

MIMACSKA
nekem nem :C

www.extragyongy.hu

szotyimutyi
Gyönyörû a kisbaba.<#wave>

Axon
Köszi!
Hát volt egy kis ilyen <#love11>, aztán pedig ilyen <#law>, az eredmény pedig látható <#kacsint>

Kijavítottam közben a rossz linket.

reaper4
firefox-al nekem is bejön 1bõl.

nagyon aranyos a kis Drága. jól összehoztátok <#taps>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Axon
Köszi! Megnézem.

IMYke2.0.0.0
Mozillával tökéletesen megjelenik.
Csak az elsõ kép van rosszul linkelve.

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
off:
Nos feltettem néhány képet a fiamról. Az ultraweb oldalára toltam fel. Nekem hol bejön az oldal, hol nem. Akit érdekel az megnézheti itt.
Aki megnézi az jelezzen már vissza, hogy megjelenik-e az oldal rendesen, mert nekem 10 esetbõl 7 szer valami proxy errort ír ki.
on:

IMYke2.0.0.0
Bizony-bizony ... <#nyes>

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Axon
Egy kis info, biztos másokat is érdekel. Imyke feltette a weblapjára Contract Jack fordítását. Immár magyar felirattal is élvezhetõ a játék.
Letölthetõ Imyke honlapjáról:

http://jatekhonositas.atw.hu/

MIMACSKA
nem találom 😞
Azért még keresem....

www.extragyongy.hu