The Longest Journey
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ami még nagyon szép kaland, az a Sentinel. Eszméletlen szép 3D-s környezet. Csak hát a feladatok. A Schizm készítõi csinálták, de ez legalább nem annyira nehéz, mint a második része volt. Ott már matematikusnak is kellett lenni lassan (írták anno egy topicban).
Viszont kipróbáltam az általad ajánlott Pirates-t. Nagyon tetszik. Elkészült hozzá a magyarítás is, így én már teljesen magyar nyelven élveztem a játékot.
Jöhet a 2005. Mondjuk jöhet egy ádáz kûzdelem "2005 elsõ feltöltése" birtoklásáért, vagy "2005 elsõ kalandjáték híre" címért <#nyes>#nyes>
....Talájátok ki! <#beka3>#beka3>
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
Hiszen mégiscsak Te vagy a legfontosabb láncszem a gépezetben! 😊
Azt hittem már csak egymásnak nyaltok! <#vigyor3>#vigyor3><#bohoc>#bohoc><#zavart1>#zavart1><#szomoru1>#szomoru1>
www.extragyongy.hu
A 2004. év ftp tulajdonosa: MIMACSKAAAAAAA!!!!!
(Na jó, ez kicsit feltûnõ nyalás volt, de "nyalni" sosem árt <#papakacsint>#papakacsint><#idiota>#idiota>)
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
DE!!! ...probálkozott is vki esetleg ennek a gyöngyszemnek a magyaritásával??...thx...azaz köszi a választ😊))
És legyen mindenkinek az újév elsõ napja a legrosszabb! 😊))
ez 1 állat! naon jó
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
<#vigyor>#vigyor> Kira mondat.
Sok eszemmel levonom a következtetést: nem digi géppel készültek.
Az év felfedezettje: M.A.D. és az õ munkahelyi sávszélessége. <#nyes>#nyes>
off: Az egyik haveromnak a nyáron született a kisbabája. A fia neve Tóth Ákos és õ megvette a tothakos.hu domaint és ott egy komplett kis személyi kultuszt (nem rossz értelemebn mondom) alakított ki. Nos van akinek ez nagyon tetszik van aki tulzásnak tartja. Én nem nyilatkozom, mivel - mostmár - tudom milyenek az apai érzések és meg tudom érteni, viszont azt is tudom, hogy a fiam születése elõtt mit gondoltam az oldalról...
Amúgy gratula a porontyhoz.
Ja, és sikerült néhány durván életlen képet összehoznod <#csodalk>#csodalk>, a helyedben cserélném õket, pláne ha digi masinád van.
Boldog Új Évet Kívánok mindenkinek!
Lehet csinálni egy számadást kinek mit hozott a 2004-es év, de ebben a topicban fõleg a kaland játékok a mérvadók így ezekrõl érdemes egy kis összefoglalót készíteni.
(nem emlékszem mindenre, de megpróbálom összeszedni a gondolataimat.
Az év kalandjátéka: Syberia 2
Az év kedvence: AGON
Kedvenc "magyarított" játék: Grim Fandango, Monkey Island 3
Az év legkedvesebb beszerzése: Blade Runner, Sanitarium
Meglepetés beszerzése: Contract Jack (azért mert nem is tudtam, hogy létezik)
Az év akciókaland beszerzése: Blair Witch Project 2
(nagyon) Örültem nekik: LBA1, LBA2, Goblins1, Goblins2, Monkey Island 4, Post Mortem)
(Ennyi, persze most csak ami hirtelen eszembe jutott, nem túl jók a kategória megfogalmazások sem és ki is lehetne egészíteni néhánnyal.)
Visszaolvasok.
Hát volt egy kis ilyen <#love11>#love11>, aztán pedig ilyen <#law>#law>, az eredmény pedig látható <#kacsint>#kacsint>
Kijavítottam közben a rossz linket.
nagyon aranyos a kis Drága. jól összehoztátok <#taps>#taps>
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Csak az elsõ kép van rosszul linkelve.
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nos feltettem néhány képet a fiamról. Az ultraweb oldalára toltam fel. Nekem hol bejön az oldal, hol nem. Akit érdekel az megnézheti itt.
Aki megnézi az jelezzen már vissza, hogy megjelenik-e az oldal rendesen, mert nekem 10 esetbõl 7 szer valami proxy errort ír ki.
on:
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Letölthetõ Imyke honlapjáról:
http://jatekhonositas.atw.hu/