lézeres-szem-műtét
  • RongytigriS
    Igen, el fogok menni, már a tényleges állapot iránti érdeklődésem miatt is.
    Persze, hogy függ az olvasási képesség a távolságtól, a betűmérettől, sőt a fényviszonyoktól, betekintési szögtől, háttértől, betűszíntől, stb szintén.

Nem kell tovább ragozni, egyszerűen nem jó sajnos, nem tudom azt elolvasni, amit normális látással más tud.
    Olyan érzésem van, mintha most megint hegesedés menne végbe a bal szememen vagy mintha hiába csepegtetném a Flukont napi 4x, a szemem állítaná vissza a régi értékeket. Rossz érzés.

A jobb szemem meg egyszerűen ócska, nem mond igazat az, aki azt mondja, hogy ez a normális látás. Vagy akkor a kollégáim mind átlagon felüli látással bírnak? Nevetséges!

Nekem az az érdekem, hogy sikerrel zárjam a szemműtétes kalandot, kockára tettem a látásomat, sok pénzt fektettem bele, 2 hét betegszabadságot vettem ki a műtét után, óvom a szememet a fénytől, órarend szintűen csepegtetek, mi kellene még?
    Úgy érzem, én mindent megteszek a siker érdekében. Még a szemtornának is utána néztem.
    Azt vágyom, amivel kecsegtettek a műtét előtt, amiért az egészbe belevágtam: tökéletes látás. Ennyi szeretnék, ennyit akarok.
    Reménykedem, hogy megkapom a sorstól!