lézeres-szem-műtét
  • Thanatos
    Ragozhatjuk ha szeretnéd :PP

Hát én meg pont az ellenkezőjét hallottam előtte gyk eddig csak, "hivatalos" forrásból is beszámolókból is, innen is, mindenhonnan, mégpedig hogy a 2.-3. nap az minimum kellemetlen de inkább fájdalmas lesz, szóval de nagyon is az ember orrára kötötték, sőt még a műtét előtt/után a nővérkék/orvosok is jelezték ezt , hogy igen ez ilyen lesz..., szóval fenntartom, hogy te "kissé" túldramatizálod ezt a nagy hadjáratot, még akkor is ha nagyrészt tényleg fáj és így van... :)

Az altatót és fájdalom csillapítót én is "elfogadtam", bár ez nálam inkább úgy nézett ki hogy a kezembe nyomták, hogy ez kelleni fog... :D

Tény amúgy, hogy én lehet nem olvastam elég optik-med szórólapot, de én ezt a 3-4 napot se olvastam sehol, max intralasikra, prk-ra mindenki mindenhol azt mondta hogy MINIMUM egy hét kiesés...

Na de, hogy valamiben egyet is értsünk királylányom a szemfáradás nekem is stimm, meg ez a hol picit jobb, hol picit rosszabb,én ezt leginkább annak tudom be, hogy a munkám miatt elég sokat számítógépezek, főleg utána másnap, meg aznap este rosszabb a látásom, ha nagyon "leharcoltam" magam, próbálok vigyázni azért persze :)