lézeres-szem-műtét
  • McLeo
    #822
    kissiren: Én informatikusként melózok és 1 héttel a műtét után már melóztam + én 5-6 nappal utána már kocsit vezettem. De ez szervezetfüggő. Melóhelyen készítsd fel őket, hogy mi lesz és 1,5 hétre kiveszel szabit, betegszabit és remélhetőleg már előtte menni is fogsz.

    Az utcán kötelező. Én még borús időben is hordtam(még hóesésben is:P), de meg is lett az eredménye: -7,5ről műtöttek és tökéletesen látok azóta is.

    Üveg kiszűri az UV sugárzás nagy részét. pl én egy olyan helyen melózok, ahol a 4 falból 3 üveg. Bent csak akkor hordtam, amikor zavart a fény(mivel napszemcsit hordasz, ezért elég rendesen el fog szokni a szemed a naptól és amint kisüt a nap, már érzed, hogy hunyorognod kell)

    Napszemcsinél ne azt nézd, hogy milyen divatos, hanem, hogy ÓRIÁSI legyen!:) Olyan gengszteres:) lényeg, hogy semmiképp se süssön be mögé a nap. Amúgy most télen van egy csomó márkás napszemüvegnél leárazás érdemes karácsonyra kérni egy drágábbat. Ha olcsót veszel, pár száz forintért bemérik a legtöbb optikusnál az UV szűrés szintjét.

    Aki az OPTIK-MED hez megy, az írjon nekem, némi kedvezményt tudunk intézni, azaz mindketten jól járunk.