lézeres-szem-műtét
  • Ádus1987
    issti!
    Szerdán voltam az egyhetes kontrollon a jobb szememen már csak hámsodralék van de a balt be sem olvasta még a gép, mert olyan hepehupás. Azt mondták ezért kell mennem holnap, szombaton is. Nem csak 1 hónap múlva. A múlt hét pénteki lencselevétel óta napi 3x reggel délben este kell a tobradex és a corneregel hámosító cucc. 2 óránként mondták a műkönnyet és nekem a systane-t írták, azt is használom. Becsülettel betartom a 2 órát és a napi 3-at is a többivel. Az a baj, hogy már 2 hete vagyok betegállományban. És már főnököm kérdezte mikor tudok már menni. Én meg mondtam, hogy jövő héten már tuti. De elég homályos a látásom ahhoz, hogy ha ilyen marad hétfőig ne tudjak menni és már nagyon kellemetlen nem beszélve a pénzről ami jóval kevesebb így...:S a munkámban szükség van a szememre nagyon szóval ha nem látok nem fogok tudni menni. De hétfőre már 13 nappal leszek a műtét után csak fogok már rendesen látni?! Már most jóval jobban látok mint régebben szemüveg nélkül, de már jó pár napja ilyen és nem javul. Azért parázom, hogy nem lehet, hogy így marad -e? Anyum meg mondta, hogy gondoljak vissza arra milyen jól láttam amíg fent volt a védő lencse, biztos sikerült a műtét csak idő kell. Na mindegy. A válaszod amúgy köszönöm. Meg a következőt is előre.