lézeres-szem-műtét
  • chat23noir
    Sziasztok!
    Régóta olvasgatom ezt a topikot, és sokszor hozzászóltam volna, de mindig elmaradt. Most viszont láttam, hogy az Optimumról ismét szóba került. Idén januárban voltam náluk LASIK műtéten, és én teljesen meg voltam/vagyok elégedve velük. Szinte tökéletesen látok azóta is, némi csillogás esténként, de már az sem feltűnő, nem kell vele foglalkozni, és akkor előbb utóbb meg is szűnik. Műkönny az van még, de semmi egyéb (ez viszont nagyon praktikus és hasznos, és nem probléma egyáltalán.) Egy napos kontrollon nekem 50% és 90% volt a látásom, ez azóta csak javult, az 1 hetesen már 90-100% és 100% volt. Az 1 hónapostól kezdve folyamatosan 120% mindkét szemem. Kíváncsi leszek most a legújabbra, 28-án megyek majd a hat hónapos kontrollra. El sem hiszem, hogy már hat hónap eltelt azóta. Én nagyon régóta tervezgettem ezt a dolgot, hiszen 18 év szemüveg után tökéletes szabadságot kaptam. Örök hálám érte mindenkinek, aki segített így vagy úgy. Én mindenképpen elégedett vagyok, erre vágytam, sikerült, csak egyet sajnálok, hogy nem sokkal hamarabb sikerült ezt a dolgot nyélbe ütni. Szóval hajrá mindenkinek. Aki gondolkodik, gondolkodjon, de ne sokáig, mert az idő telik és az érzés az tuti, hogy nem kell szemüveg... Hajrá Optimum, profi csapat.
    Üdv mindenkinek.