lézeres-szem-műtét
  • gyro2
    © Morningrise:
    -Mindent ugy csinálok ahogy előirták. És bizok benne hogy még változik, joirányba.

-Garanciára nem tértünk ki , mert annyira magabiztosan mondták hogy ilyen kis diopriánál, 100% -os lesz.
    Szegeden a KlinKFT -nél.
    Amikor azt mondta ujra kell müteni, akkor kérdeztem meg hogy ez garanciális "javitás" lesz ugye ? Válasz: -Nem, minden egyes ujramütés 20e ft.

Ahogy nézegettem a mütétem napján hogy szinte futoszallagon mennek az emberek és pörgetik a százezreket , hogy nem hiszem hogy a cégnek ennyire szügsége lenne a +20e ft -ra. Szerintem simán beleférne nekik garanciába az összes iylen ujramütés, hamár ugyis "annyira sikeres mind" . Vagy mégsem ? Lehet elég számos esetben kell ujra müteni, és a sok 20e összeadodva már nem is olyan apro pénz?

Rákérdeztem hogy az ujramütésnél nem fogják mégjobban megvékonyitani az amugy is megvékonyitott szaruhártyát? Válsz: -ááá ez alig pár mikron.
    Azt a felső réteget szedik le ami azota képzödött.

Továbra is bizok benne hogy mi vagyunk az elenyésző pár % akinek nem ugy sikerült ahogy szerette volna.
    Akiknek meg sikerült azokkal meg tudok együtt örülni mert tudom milyen érzés ujra kristálytisztán látni.