lézeres-szem-műtét
  • gyro2
    Sziasztok!
    Nekem is visszaromlott a szemem :( sajnos !
    Tegnap voltam 3honapos kontrolon. -0,75 és -1,00
    1honappal ezelött én mentem mert észrevettem hogy romlott,
    ekkor -0,50 és -1,00 volt.
    Egyhetes kontrolon 0 és 0. azaz 100% és 100%.
    Egyébként PRK kezelés volt, és -2,25 és -2,25 ös voltak mütét elött.
    Ez nem is változott min ez utobbi 3évben.
    A doktornő se értette a romlást, mert azt mondta hogy ilyen kis diopriánál nem szokványos ez. 100%-os eredményt igért.
    Ezért nem is ragoztuk akkor az ujramütést a garanciát vagy bármit, mert ez nem volt benne a pakliban.
    Felajánlották az ujramütést +20e -ért a -1.00 szemre elöször, és ha zavar a különbség a két szem között akkor a másikat is lehet majd.
    5honapos kontrollra kell majd mennem legközelebb, hogy megnézzük hogy mardt a romlás mértéke vagy rosszabb lesz. Ha nem változik akkor rá egy honapra (azaz az első után 6honappal) ujra lehetne müteni. Elöször az eggyiket majd esetleg a másikat is.
    De aggályaim vannak, ha az első mütét után visszaromlott ismeretlen okok miatt. Akkor mi a biztositék arra hogy a második sikeresebb lesz?
    Vagy talán megse állunk a sokadik mütétig ? :S
    Állitolag eddig nem találkoztak ilyen kis dioproánál ilyennel.
    Azt monta talán tul gyorsan gyogyult a szemem.
    Illetve amikor egem mütöttek akkor azidőtájt másik két páciensnél is ez történt.
    Sajnos nem nagyon találtam ezenkivül olyan forumot ahol a romlásrol lenne szó, mindenhol csak dicsérik a lézeres szemmütéteket.
    Főként meg olyan irással nem találkoztam amiben arrol lenne szo hogy mi volt a második mütét után.