lézeres-szem-műtét
-
seresné #753 szia nem vettem úgy hogy kötekedni akarsz mert ez mindenki maga érzi mennyire zavarja a szem romlás ,nekem zavaró mert féléves eredmény, írom százalékba 125/125 az éves 90/45 engem zavar pl én nagy színházba járós vagyok bérletem van az operettszínházba 10.sor két előadást láttam a másik kettőt csak homályosan tudom hogy ez senkit nem érdekel de engem nagyon zavar meg persze az is zavar hogy kifizettem egy csomó pénzt a páromnak munka kiesés mert ugye vinni hozni és nem is lakom közel minden alkalom nekünk fél nap..amúgy az újra műtést nem tudom hány % csinálják nekem a doktornő mondta aki akkor vizsgált hogy következő /3hó/vizsgálatnál megcsinálják a nagy vizsgálatot a műtét előkészítőt ,,,nem tudom majd meglátjuk azért kösz hogy elmondod a véleményed ja és hogy neked visszaromlót azt még nem tudhatod ennyire mert félévig változik a dioptria hol jobb hol meg nem de legyen szerencséd és ne romoljon vissza mert sajna te is ilyen problémákkal foglalkoznál ami mások szerint nem nagy úgy......