lézeres-szem-műtét
-
seresné #750 Na sziasztok köszi hogy negatív dolgokat is leírtok most már .Ami azt illeti engem mindig ugyan az a doktornő vizsgált a legutolsóig ami azért is furcsa volt mert mentem 8-30 ra a húgom akivel együtt volt prk kezelésünk ő 8-45-re .meg is csinálták a mérést nekem előbb aztán neki és mondták várjunk.pár perc után őt behívták engem meg majdnem egy óra múlva.ami már akkor furcsa volt mert mindig ketten jártunk vizsgálatra és mindig együtt is végeztünk,akkor ez nem is tűnt annyira fel csak amikor ismeretlen doktornő hívott be nagyon furcsán viselkedve és megkért olvassam a táblát de nem várjak egy picit és kiment bejött vele egy "hapsi"mint utóbb kiderült a VEZÉRIGAZGATÓ ÚR de nem engem figyelt csak a táblát hogy hogy működik na hát ez volt a kamu mivel bal szemel alig láttam még a táblát is nem hogy a betűket mondom neki o és erre rám szólt hogy számok nem betűk és pislogjak ,pislogjak ,akkor jobb lesz mondom lehet csak vezetés közbe ha hátul ül a kétéves lányom nem hiszem hogy pislogva szeretnék erőteljesen a vezetésre koncentrálni.,,,,szerintem mivel a gépi vizsgálaton nem az az eredmény volt amire számítottak így ők se tudták mit csináljanak azért vártam egy csomó időt.közbe szemészeten voltam ahol feles szemüveget írtak fel mind a két lencsének,és háziorvos jogsira nem tud adni papírt mer evvel ne vezessek szerinte hordjam a szemcsit na köszi most még mindig van idő a következő kontrolig én meg tipródom műtét vagy se????????