lézeres-szem-műtét
  • Morningrise
    Sziasztok! Eddig csak olvasgattalak titeket, de mivel láttam, hogy Cifu "hiányolja" a negatív tapasztalatokat, így én is írok egyet. :s
    Szóval ápr. 12-én, 5 és fél hete volt IntraLasik műtétem az OM-ben. A szemeim egyaránt -7 dioptriások voltak -0.5 cylinderrel. Kb. 6 éve nem változott ez az értékem.
    Előre leszögezem, tudom, hogy ezek az eredmények még nem tekinthetők véglegesnek és erősen bízom benne, hogy fog ez még javulni és nekem is lehet 1.0 vizusom. Ami miatt aggódom az az, hogy IL-eseknél még soha nem olvastam ilyen folyamatos romlást, mint az enyém.
    Az egy napos kontrollon 1.25 és 0.95 volt a két szemem, az egyhetesen 0.8 mindkettő, az egy hónaposon már csak 0.7. És ki tudja mi jön még... nem érzem, hogy javulna, de azért elmegyek egy ofotértbe a héten beméretni. Utcatáblákat, házszámokat nem tudok leolvasni, pár méterről már homályosak az arcok. :(
    Sajnos az OM-ben semmit nem mondtak, semmit nem változtattak (szemcsepp típusa, adagolása), azt sem mondták, várhatok-e javulást vagy további romlást. Ez a bizonytalan, tehetetlen állapot a legrosszabb.
    És Seresné tapasztalataihoz csatlakozva: az én hozzászólásaimat sem jelenítik meg az OM vendégkönyvében, pedig nem köpködtem rájuk, csak érdeklődtem pár dologról, semmit nem írtam a tapasztalataimról vagy mért értékeimről a fórumukon.

Ha túl leszek az 2 hónapos kontrollon, jelentkezem, remélem, jobb hírekkel. Ha addig is van valakinek hasonló IL tapasztalata, azt örömmel olvasnám.