lézeres-szem-műtét
-
seresné #728 sziasztok nekem tavaly áprilisba volt prk 4.5 /4.5 volt mindkét szemem a műtétet az optik mednél végezték .Nagyon kedvesek voltak meg voltam velük elégedve az első időbe nem emlékszem hogyan változott a látásom de az biztos hogy a féléves 125%volt mind a kettő....ami csodálatos VOLT....sajna csak volt mert az egy éves vizsgálaton egyik 90 másik 45%%%%ami azt mondták ezerből egynél fordul elő...3hót kell várni és akkor újabb vizsgálat után esetlegesen újra műtenek.ebbe még bele is nyugodnék csak hogy nem látok jól...3hó az pedig még sok idő minden oldalt elolvastam amit találtam de nem találok abból a sok tízezer emberből egy másikat akinek elromlót volna a látása.....az optik med véleményei közé sajnos a hozászolásomat nem rakják ki minden héten újra írom pedig nem velük van a problémám hanem csak csalódott és szomorú vagyok nem volt kibírhatatlan a műtét se az utána való napok se de még is az ember úgy van vele hogy a szemed világa nagyon fontos belepiszkálnak fizetsz is érte szenvedsz is vele ki ennyit ki annyit de másodjára is azt már nem tudom. Vagyis ha valakit már másodjára is megműtöttek akkor kérlek írjatok mire lehet számítani....vagy ha ti halótatok valakiről vagy csak úgy ha tudtok bátorítani