lézeres-szem-műtét
-
McLeo #691 Rég néztem ide be. Talán betudható annak, hogy jó a szemem:) de annak is, hogy nincs időm:(
Január 5-én volt a műtét, PRK -8 dioptriát faragtak le a szememből.
<<Bővebb beszámoló itt>> 3,5 hónappal a műtét után 100%osak a szemeim(azaz azokat el tudom olvasni, picit erőlködve ami mellett az 1es azaz a 100% van). A látásélességem lehetne jobb, de nem szólhatok semmit a 8 dipotria után:P
Elég komolyan vettem az utasításokat, mert annyi részre osztottam fel a napot ahányszor csepegtetni kellett, így még éjszaka is keltem:) úgy gondoltam ez a kis tortúra megéri. No meg, amikor folyamatosan csökkentették a napi cseppek számát(most 2nél tartok), akkor minden másnap 1el többet csöpögtettem. Egy kis plusz dolog:P a szememre is vigyáztam ahogy csak tudtam, felhős időben is ott volt a napszemcsi rajtam(jó nagy, hogy a nap még minimálisan se tudjon besütni alá). Szóval mindent megtettem, hogy rajtam ne múljon és eddig elégedett vagyok:)
Egyedül az éjszakai fénykörökkel/fényudvarral van gondom:( ami nagyon zavar. Főleg vezetés közben parázok… és az a baj, hogy nem látom, hogy múlna, vagy mérséklődne. Azt hallottam, hogy nagy dioptriánál ez előfordulhat… de azt is hallottam, hogy idővel mérséklődik. Vélemények? Tapasztalatok?