lézeres-szem-műtét
  • [NST]Cifu
    Őszinte leszek, eddig nem is hallottam róluk. Tavaly ilyenkor úgy tudtam, hogy összesen három helyen végeznek ilyen műtétet, az Optik-Med-nél, a Focus-Med-nél (e kettő tulajdonosa azonos) és az Optimmumnál. Ezen kívül Székesfehérváron és talán Pécsen (?) volt még lehetőség erre, de őszintén szólva nem vagyok ezekben biztos.

A St. James Klinikáról ahogy nézem 2009. Júniusától lehet információkat találni, tehát viszonylag új szereplők a piacon. Annyiban eltérnek a "hagyományos" lézeres klinikáktól, hogy átfogóbb szemészeti vizsgálatokat és műtéteket vállalnak, tehát például foglalkoznak műlencsével, szürke-hályoggal, lézeres szemfenék kezeléssel, stb.

Miután itt eddig nem kerültek szóba, kétlem, hogy bárkinek is lennének tapasztalataik velük kapcsolatban, ettől függetlenül az áraik normálisak, és a fotók alapján a berendezések, az egész klinika is rendben van. Annyiból előnyös lehet megpróbálni, hogy náluk valószínűleg nincs olyan hosszú várakozási sor mint az Optik-Mednél vagy a Focus-Mednél, tehát kevesebbet kell várni.

Őszintén, ha most per pillanat gondolkodnék azon, hogy hova menjek, és náluk egy héten belül adnának időpontot, míg az Optik-Mednél egy hónapon belül nincs időpont, és tuti adnék nekik egy esélyt...