lézeres-szem-műtét
-
"majd számolj be mi volt"
Ha ez rám vonatkozik akkor persze megteszem.
Nos nem voltak sokan szerencsére.
A vizsgálatokon minden tökéletes értékeket mutatott.
Mind két szemem beállt a 120%-ra.
Vagyis az olvasó "táblán" a legkisebb számokat is jól olvastam le.
Elmondtam a doktornőnek hogy én csak 2 hónapig csepegtettem azóta semmi.
Azt mondta ha nem érzem hiányát vagyis nem szárad a szemem akkor semmi gond nincs ezzel.
Esetleg néha ha szükségét érzem csak akkor csepegtessek.
Munkámból kifolyólag egy klimatizált helyen dolgozom éjszakában is.
Gépmester vagyok egy nyomdában ahol fontos a papírt klimatizálni. Vagyis állandó hőmérsékleten kell tartani a csarnokot ami bizony eléggé száraz levegővel jár.
De azt kell hogy mondjam még ez sem gond a szememnek.
Nagyon jól viseli a számítógépezést is ami napi legalább nyolc óra.
Talán az is közrejátszik abban hogy ennyire jól viseli a szemem a körülményeket hogy 20 évig hordtam kemény lencsét.
Annyira érzéketlen lett a szemem hogy simán hozzátudok nyúlni a pupillámhoz hogy még csak nem is pislantok közben.
Napszemüveget egy percig se viseltem és nem tapasztaltam azt a bizonyos (fényudvart )sem éjszakai vezetésnél amiről páran beszámoltak.
Mit is mondhatnék még.
Mivel két kollegám is az én ajánlószelvénnyel érkezett szintén a Lasik műtétre ezért visszautalnak kétszer 10%-ot vagyis 45ezer forintot.
Ha hozzáveszem azt a 25% kedvezményt amit azért kaptam mert Interneten egy akció keretében jelentkeztem, már 120ezernél járok amit végül is nem kellett kifizetnem a műtét árából.
Vagyis úgy indultam neki ennek a műtétnek hogy összesen 300ezer lesz a műtét.
Ehhez képest a műtét össz költsége 180 ezer forintba került!!!
Ez egy Lasik műtét utózöngéi.
Valószínűleg ugyan ezt az eredményt el lehetett volna érni PRK-val jóval hosszabb idő után de nekem ez volt a szimpatikusabb.