lézeres-szem-műtét
  • kaposi1
    "majd számolj be mi volt"

Ha ez rám vonatkozik akkor persze megteszem.

Nos nem voltak sokan szerencsére.
    A vizsgálatokon minden tökéletes értékeket mutatott.
    Mind két szemem beállt a 120%-ra.
    Vagyis az olvasó "táblán" a legkisebb számokat is jól olvastam le.
    Elmondtam a doktornőnek hogy én csak 2 hónapig csepegtettem azóta semmi.
    Azt mondta ha nem érzem hiányát vagyis nem szárad a szemem akkor semmi gond nincs ezzel.
    Esetleg néha ha szükségét érzem csak akkor csepegtessek.
    Munkámból kifolyólag egy klimatizált helyen dolgozom éjszakában is.
    Gépmester vagyok egy nyomdában ahol fontos a papírt klimatizálni. Vagyis állandó hőmérsékleten kell tartani a csarnokot ami bizony eléggé száraz levegővel jár.
    De azt kell hogy mondjam még ez sem gond a szememnek.
    Nagyon jól viseli a számítógépezést is ami napi legalább nyolc óra.
    Talán az is közrejátszik abban hogy ennyire jól viseli a szemem a körülményeket hogy 20 évig hordtam kemény lencsét.
    Annyira érzéketlen lett a szemem hogy simán hozzátudok nyúlni a pupillámhoz hogy még csak nem is pislantok közben.
    Napszemüveget egy percig se viseltem és nem tapasztaltam azt a bizonyos (fényudvart )sem éjszakai vezetésnél amiről páran beszámoltak.
    Mit is mondhatnék még.
    Mivel két kollegám is az én ajánlószelvénnyel érkezett szintén a Lasik műtétre ezért visszautalnak kétszer 10%-ot vagyis 45ezer forintot.
    Ha hozzáveszem azt a 25% kedvezményt amit azért kaptam mert Interneten egy akció keretében jelentkeztem, már 120ezernél járok amit végül is nem kellett kifizetnem a műtét árából.
    Vagyis úgy indultam neki ennek a műtétnek hogy összesen 300ezer lesz a műtét.
    Ehhez képest a műtét össz költsége 180 ezer forintba került!!!
    Ez egy Lasik műtét utózöngéi.
    Valószínűleg ugyan ezt az eredményt el lehetett volna érni PRK-val jóval hosszabb idő után de nekem ez volt a szimpatikusabb.