lézeres-szem-műtét
  • McLeo
    üdv indenkinek!

nyah kedden dél körül volt a műtétem és most csütörtök este már itt csücsülök:)

majd irok egy bávebb beszámolót mert azért a szemem még közel sem százas, nem látok tisztán. a műtét nem fájt, max kellemetlen volt egy része, tehát attól nem kell félni. a leggázabb időszak számomra, a kedd estétől csütörtök reggelig tartott. nem fájt semmi, csak össze vissza hunyorogtam, úgy éreztem, hogy majd kifolyik a szemem.... végül rájöttem, hogy ha ülök, vagy fexek, akkor szar, ha viszont felkelek és mászkálok, akkor elég tűrhető... mondjuk állva aludni kicsit neccesen lehetett volna, ezért egy fél altatót bevettem. csütörtökön a kontrollon a hölgyemény nagyon meglepődött, hogy milyen gyorsan gyógyulok. szóval no para a PRK kellemtlen, de nem fájdalmas!

CIFU: az egyik hölgyeménynek megemlitettem, hogy a te fejedről leszakadt a zselés szemvhűtő, ő azt mondta, szerencsés vagy, mert azt csak rá kell tenni, és nem felhúzni, mert úgy nyomja a szemet...

nah bocs az elirások miatt, de nem látok még 100százalékosan. majd szombat felé talán irok egy hosszabb beszámolót.

mindenkinek, szép napot!