lézeres-szem-műtét
-
McLeo #533 Nos, szerdán megvolt a vizsgálat optikmednél. Srácok: a hölgyek tényleg nagyon szépek, aranyosak, jófejek... szóval csak jókat tudok róluk mondani!
A hely nagyon furcsa volt. bevallom, nem számítottam ennyi emberre és egy kicsit nagyobb helyre számítottam... amíg ott voltam, minimum 40-50 emberke jött ki-be. Ami zavaró volt, hogy - korábban már többen említették - olyan futószalag érzésem volt.
Kicsit szokatlan volt nekik, hogy már nagyjából mindent kiveséztünk itt a fórumon(nem nagyon tetszett az egyik hölgynek, mivel a fórumon össze vissza hordanak mindent...) Az asszisztens hölgy tényleg nagyon PRK párti, nagyon örült, hogy nem kell engem erről meggyőznie:P arra a kérdésemre, hogy IntraLasiknál milyen erőhatás kell,hogy elmozduljon a réteg a szememen, azt mondta elég egy jól irányzott ütés...
Szóval össze vissza vizsgálták a szememet, és tényleg kicsit rossz a kommunikáció a két rész között(asszisztens-orvos). párszor elmondták, hogy mi lesz, hogy megy a műtét. A szemnyomásommal volt pici gond, azt kétszer lemérték, de végül úgy döntöttek ez nem probléma. illetve picit a szaruhártyám elvékonyodott egy helyen, de úgy néz ki a kontaktlencse okozta(éreztem is korábban, hogy nem nagyon illeszkedett rendesen) és megmérik még műtét előtt, biztosra mennek. kb 2 óra alatt végeztem és kb 2 napra rá állt helyre a szemem a pupillatágítás után:P
Amúgy én picit eltájoltam magamat, bevallom férfiasan. Valójában, most a szaruhártyámban csinálnak egy lencsét, ami helyettesíti a szemüveget én ezt valahogy teljesen máshogy képzeltem el:)
Amúgy mindenben nagyon korrektek voltak és nem minden áron akarnak ők műteni és pénzt keresni. amíg ott ültem 2 emberkét utasítottak el, mert az egyiküknek túl erős pluszos szeme volt a másik meg úgy hallottam, túl idős volt, vagy valami hasonló. Tehát nyugi ha úgy látják, akkor nem fognak bányászni a szemedben:P
Amúgy csak belegondoltam, hogy ott volt 40 emberke ma(okés egy részük kísérő volt) és ez gondolom máskor is így van, mennyi lehet a cég bevétele:)
amúgy tényleg az otpikmed és a focusmed elég közel van egymáshoz, ha jól értettem pl. a napszemüvegeket a focusmed számlázza ki.
100%ig elégedett voltam. minden fain lett volna, ha nem történik sok ettől független dolog:P de ez teljesen más történet.