lézeres-szem-műtét
-
Ha nem akarod lenézni, akkor ne állj neki hosszadalmasabban ecsetelni, hogy véletlenül sem áll szándékodban lenézni és pocskondiázni a másik elismert klinikát, de mégis, nem kellett volna megkérdezniük, amit nyilván úgyanúgy megkérdeztek, mint bármely más hasonló műtét előtt mindig megkérdeznek. :)
Az Optik-Mednél én most savanyú a szőlő hangulatban jelentkeztem műtétre. Dec. 18-án lesz a műtét, de az egyszemes kettős látásomra nem tudnak mit mondani, igaz nem csak ők, az előttük meglátogatott négy másik szemorvos sem. Ilyen elvileg nem létezhet, csak kétszemes kettős látás, és mivel a kontaktlencsés tesztnél is tapasztaltam, nagy valószínűséggel a műtét után is megmarad. Hogy a szemüvegtől megszabadulok, illetve normális, a két szemmel hasonló látásom lesz a két szememmel (jelenleg a jobb szememet alig használom, kocsiban ha a belső visszapillantóra ránézek, önkéntelenül is fordítom a fejem jobbra, hogy a bal szemem fókuszálhasson a tükörre), az mindenképpen jó hír, de az eredeti probléma, ami miatt elkezdtem komolyan gondolni a műtétre, nem tudni, hogy megoldódik-e, emiatt meglehetősen nehezen döntöttem. Remélem a műtét után egy-két hónapon belül helyrejön minden, és nem kell utána megint a szemorvosokat őrületbe kergetnem azzal a lehetett panasszal, hogy egyszemes kettős látásom van a jobb szememre... :S